Close
Hihetetlen filmekkel és sorozatokkal startol el a Disney+ Magyarországon

Hihetetlen filmekkel és sorozatokkal startol el a Disney+ Magyarországon

Több mint kilencszáz filmmel, nyolcszáz sorozattal és százötven exkluzív, saját gyártású alkotással készül a Disney+ a magyarországi indulásra.

Az előfizetők már a június 14-ei indulástól megnézhetik a Boba Fett könyve és A mandalóri mindkét évadát. Emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-szagának, hiszen

a Star Wars mind a kilenc epizódját streamelni lehet majd a szolgáltatáson.

A szuperhősök rajongói szintén már az indulástól több mint negyven Marvel-filmhez férhetnek hozzá, köztük az Oscar-jelölt Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája, az Örökkévalók, a Bosszúállók: Végjáték és a Marvel Kapitány filmekhez, illetve több mint negyven Marvel-sorozathoz; így például

a Holdlovag, a Loki és a WandaVízió is elérhető lesz.

Az előfizetők számára szintén elérhető lesz több mint háromszáz Disney és Pixar alkotás, köztük a teljes Toy Story filmsorozat, a Lelki ismeretek és az Oscar-díjra jelölt Luca; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő Encanto; valamint az Oscar-díjas Szörnyella, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja.

A National Geographic dokumentumfilmjei közül az Oscar-díjas rendező és producer páros, E. Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin rendezésében készült A Mentőakció és a Free Solo – Mászókötél nélkül olyan népszerű sorozatok mellett lesznek elérhetőek, mint

a Jeff Goldblum világa és a Gordon Ramsay: Új utakon.

Az általános szórakoztatás terén az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a Gyilkos a házban, a Pam & Tommy, a The Kardashians, a Királynők és a Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével érkező Halál a Níluson című thriller. Ezek mellett, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint A Simpson család, A Grace klinika vagy a Feketék fehéren.

A Disney kínálatához való egyedülálló kínálatának köszönhetően olyan szeretett klasszikusok mellett, mint a Hamupipőke, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A Hercegnő és a béka és A kis hableány, a legújabb kasszasikerek is elérhetőek lesznek, mint a Raya és az utolsó sárkány vagy a Mulan (2020). A Disney Csatorna több száz sorozata, rövidfilmje és különkiadása is streamelhető lesz, köztük a Miraculous – Katicabogár és Fekete Macska kalandjai és a Phineas és Ferb.

(Fotók: © 2022 Disney és kapcsolódó entitásai)

star wars | disney | marvel

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram