Close
Díszdobozban teheted a fa alá az összes eddigi Roadstert

Díszdobozban teheted a fa alá az összes eddigi Roadstert

Mi jobb, mint egy Roadster magazin? A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.

Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!),

akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.

Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft-ba kerül. Rendelésedet 2020. december 14-ig adhatod le, a kiszállítás 2020. december 15. és 20. között történik.

A postaköltség 1300 forint, a kiszállítást futárszolgálattal bonyolítjuk le.

Roadster 4.0

Bár utazás szempontjából talán a legjobbnak tartott időszakot vette el tőlünk az a bizonyos láthatatlan erő, ám ez nem jelenti azt, hogy a lelkesedés, a szenvedély, az ismeretlen utáni vágy, vagy az inspiráció iránti igény kiveszett volna belőlünk. Mindezekből jó nagy kanállal merít a legújabb, négyes sorszámot viselő, albumszerű magazinunk. Ahogyan megszokhattuk, százhetven oldalon keresztül mutat be friss, színes és energiával teli történeteket, motivál, ösztönöz, feltölt,  irányt mutat, miközben nem felejti el a két legfontosabb küldetését sem: szórakoztat és edukál.

Jellemzően kényelmes tempóban és ráérősen, elvégre olyan időszak jön, amikor igazán értelmet nyer a lelassulás. Rohanás és pezsgés helyett szívesen üldögélünk otthon a jó meleg szoba védelmet adó falai között, hangulatfényt kapcsolunk, forró teát készítünk, és néha még a takaró is előkerül a szekrényből.

Ezekhez a meghitt pillanatokhoz csatlakozhat ideális partnerként a negyedik (illetve, ha még nem olvastad, az első három) Roadster, melyben változatos és izgalmas témák követik egymást, és kínálnak egész estés programot.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Kőrösi Tamás)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom