Close
Melyik részébe szeressünk bele ennek a kaliforniai háznak?

Melyik részébe szeressünk bele ennek a kaliforniai háznak?

Nem könnyű eldönteni: a Hollywood Hills magasságaiban lévő házat 1956-ban tervezte John Lautner, Frank Lloyd Wright tanítványa.

A tőrőlmetszett kaliforniai épületet azóta sokszor átalakították – például ráhúztak egy második szintet –, a változások pedig többnyire nem passzoltak az eredeti stílushoz.

2006-ban aztán a tervező-restaurátor Mark Haddawy vette meg a házat, feltűrte a kockás inge ujját, és nekilátott helyrehozni az épületet. A végeredmény meglehetősen jó lett: az udvaron álló oldtimer, a medence, a kilátás, a játékos építészei elemei mind-mind ikonikus elemei lettek a háznak.

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom