Close
Tokióban van egy Döbrögi nevű magyar étkezde és nem lehet nem imádni

Tokióban van egy Döbrögi nevű magyar étkezde és nem lehet nem imádni

Tökfőzelék, marhapörkölt és Unicum Tokió közepén? Íme a Döbrögi Akaszaka.

Csodálatos dologra bukkantunk teljesen véletlenül az Instagramon: egy dobrogi_akasaka nevű fiókra, ami nem más, mint a Döbrögi Hungarian Bar & Dining: egy teljesen magyaros étterem Japán fővárosában.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DÖBRÖGI Bar&Dine (@dobrogi_akasaka)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DÖBRÖGI Bar&Dine (@dobrogi_akasaka)

A Tokió Minato kerületében található Akaszakában van a 2018-ban nyitott kis étterem, ami abszolút magyar fogásokat készít:

a menün láthatunk marhapörköltet, gulyáslevest, csirkepaprikást és krumplifőzeléket, kísérőnek pedig ihatunk Unicumot vagy épp tokaji borokat is.

A képek alapján elég ínycsiklandóak a Döbrögi fogásai és egy nagyon meghitt, kellemes hangulatú helyről van szó.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DÖBRÖGI Bar&Dine (@dobrogi_akasaka)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DÖBRÖGI Bar&Dine (@dobrogi_akasaka)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DÖBRÖGI Bar&Dine (@dobrogi_akasaka)

A Döbrögi étterem hétköznaponként 11:30 és 14:30 közt szervíroz ebédet, 18:00 és 23:30 közt pedig vacsorát. Ha Tokióban járunk, mindenképp betérünk egy pörköltre és egy stampedli Unicumra!

(A nyitókép illusztráció. Fotó: Unsplash)

étterem | japán | magyaros | döbrögi | magyar étterem

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ide érdemes elmenni a hétvégén igazán különleges indiai fogásokért

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram