Close
Nehéz fényűzőbb divatbemutatót tartani, mint amit a Dolce & Gabbana hozott össze

Nehéz fényűzőbb divatbemutatót tartani, mint amit a Dolce & Gabbana hozott össze

A háttér a comói tó és egy 19. századi villa. Üdv a D&G hihetetlen világában!

Már sokkal korábban szerettük volna prezentálni a D&G alta moda showját, de eddig csak gyenge minőségű Facebook videókba botlottunk. Most viszont itt egy remek anyag, így mutatjuk, a nyár közepén rendezett divatbemutatót. Így elsőre az arisztokratikus, dekadens, extravagáns jelzők jutnak eszünkbe, egyes szakértők szerint ez az esemény volt a túltolt Dolce & Gabbana-éthosz tökéletes megvalósulása. A kollekció alapját Alessandro Manzoni, romantikus olasz költő és Milánó városának szülötte, illetve az ő Jegyesek című regénye jelentette, amely éppen a comói tónál játszódik. A Villa Bolivianinában megrendezett eseményen 120 modell vonult fel, köztük Naomi Campbell, Eva Herzigova és Helena Christensen.

Ez is érdekelhet:

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom