Close
Nehéz fényűzőbb divatbemutatót tartani, mint amit a Dolce & Gabbana hozott össze

Nehéz fényűzőbb divatbemutatót tartani, mint amit a Dolce & Gabbana hozott össze

A háttér a comói tó és egy 19. századi villa. Üdv a D&G hihetetlen világában!

Már sokkal korábban szerettük volna prezentálni a D&G alta moda showját, de eddig csak gyenge minőségű Facebook videókba botlottunk. Most viszont itt egy remek anyag, így mutatjuk, a nyár közepén rendezett divatbemutatót. Így elsőre az arisztokratikus, dekadens, extravagáns jelzők jutnak eszünkbe, egyes szakértők szerint ez az esemény volt a túltolt Dolce & Gabbana-éthosz tökéletes megvalósulása. A kollekció alapját Alessandro Manzoni, romantikus olasz költő és Milánó városának szülötte, illetve az ő Jegyesek című regénye jelentette, amely éppen a comói tónál játszódik. A Villa Bolivianinában megrendezett eseményen 120 modell vonult fel, köztük Naomi Campbell, Eva Herzigova és Helena Christensen.

Ez is érdekelhet:

dolce and gabanna | comoi-tó | video | alta moda | divat

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom