Close
Róma egyik történelmi és ikonikus épületébe repített drónt egy turista

Róma egyik történelmi és ikonikus épületébe repített drónt egy turista

A Palazzo Venezia kupolájába szállt bele az illegálisan reptetett drón.

Április 23-án egy argentin turista összetört egy drónt a 15. században épült Palazzo Venezia tetején. A Carabinieri tájékoztatása szerint szerencsére nem rongálódott az épület és senki sem sérült meg, a drónt elkobozták és büntetőeljárás indul.

A turista valószínűleg nem tudta, hogy tilos drónt reptetni Róma és a Vatikán fölött, így történhetett, hogy a drón belerepült a Piazza Navonán található, történelmi épületbe.

A Palazzo Veneziában egyébként az évszázadok alatt pápák, bíborosok és nagykövetek laktak mielőtt Mussolini innen tartotta beszédeit. A palota jelenleg múzeumként üzemel, szerencsére továbbra is sértetlen állapotban.

(Fotók: Getty, forrás: CNN, Travelandleisure)

olaszország | baleset | róma | olasz | palota

FOLYTASD EZZEL

Törölköző- és fürdőzőtilalom: Amalfi után újabb olasz strandok vezetnek be korlátozásokat

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom