Close
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj

Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj

Az Address Beach Resort csúcskategóriás szolgáltatása új értelmet ad a végtelenségnek. 

Dubaj újraírja a nagy csobbanást. Mostantól az Address Beach Resort ad otthont a világ legmagasabban fekvő  kültéri végtelenített medencéjének, amivel értelemszerűen a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült.

A szálloda hetvenhetedik emeletén elhelyezkedő hatalmas medencéből körülbelül háromszáz méter magasból lehet megcsodálni a város panorámáját. Látható például a Burdzs al-Arab, a Pálma-sziget, és a szintén csúcsokat döntögető Al Ain óriáskerék is.

A rekorder építmény nagyjából száz méter hosszú és tizenhat méter széles, vagyis kétszer akkora, mint egy hagyományos olimpiai medence.

A végtelen medence csupán egy az Address Beach Resort medencéi közül – a szálláshelyen akad egy kizárólag felnőtteknek fenntartott, egy családi medence és egy gyerekpancsoló is. A létesítmények a szálloda valamennyi vendége számára igénybe vehetőek, de a végtelenített medencét csak a huszonegy éves és annál idősebb korosztály tagjai élvezhetik. Szintén a hetvenhetedik emeleten, a medence szomszédságában található a Zeta Seventy Seven nevű ázsiai fúziós étterem, amely ugyanazt a kilátást kínálja, csak szárazföldi körülmények között.

A szintén rekorder égi híddal is büszkélkedő Address Beach Resort még 2020 decemberében nyitott meg összesen 217 vendégszobával és lakosztállyal, valamint 443 bútorozott és 478 bútorozatlan lakással.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: addresshotels.com)

medence | végtelenített | luxus | Address Beach Resort | dubaj

FOLYTASD EZZEL

Rátaláltunk a kényelmes luxusra Magyarország egy varázslatos pontján

Így néz ki egy penthouse a világ legmagasabb lakóépületében

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom