Close
Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj

Egy elképesztő végtelenített medencével írta be magát a rekordok könyvébe Dubaj

Az Address Beach Resort csúcskategóriás szolgáltatása új értelmet ad a végtelenségnek. 

Dubaj újraírja a nagy csobbanást. Mostantól az Address Beach Resort ad otthont a világ legmagasabban fekvő  kültéri végtelenített medencéjének, amivel értelemszerűen a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült.

A szálloda hetvenhetedik emeletén elhelyezkedő hatalmas medencéből körülbelül háromszáz méter magasból lehet megcsodálni a város panorámáját. Látható például a Burdzs al-Arab, a Pálma-sziget, és a szintén csúcsokat döntögető Al Ain óriáskerék is.

A rekorder építmény nagyjából száz méter hosszú és tizenhat méter széles, vagyis kétszer akkora, mint egy hagyományos olimpiai medence.

A végtelen medence csupán egy az Address Beach Resort medencéi közül – a szálláshelyen akad egy kizárólag felnőtteknek fenntartott, egy családi medence és egy gyerekpancsoló is. A létesítmények a szálloda valamennyi vendége számára igénybe vehetőek, de a végtelenített medencét csak a huszonegy éves és annál idősebb korosztály tagjai élvezhetik. Szintén a hetvenhetedik emeleten, a medence szomszédságában található a Zeta Seventy Seven nevű ázsiai fúziós étterem, amely ugyanazt a kilátást kínálja, csak szárazföldi körülmények között.

A szintén rekorder égi híddal is büszkélkedő Address Beach Resort még 2020 decemberében nyitott meg összesen 217 vendégszobával és lakosztállyal, valamint 443 bútorozott és 478 bútorozatlan lakással.

(Forrás: Travel and Leisure, fotók: addresshotels.com)

FOLYTASD EZZEL
Ebből az elképesztően látványos irodából garantáltan nem vágynál home office-ba
Ez az izlandi ház a tökéletes bizonyíték, miért érdemes rombolás helyett megmenteni
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom