Close
Mostantól emeletes vonaton zakatolhatsz Magyarország egyik legszebb helyén

Mostantól emeletes vonaton zakatolhatsz Magyarország egyik legszebb helyén

Kétszintes, hihetetlen panorámasihuhu a Dunakanyarban!

December ötödikén örökítette meg az MTI fotósa a KISS emeletes motorvonatot, ahogy épp átrobog a zebegényi viadukton a Dunakanyarban, azon az útvonalon, amely szerintem az egyik legszebbje Magyarországnak.

Az emeletes vonat állítólag már augusztus végétől közlekedik ezen az úton, amit kicsit kétkedve olvastam, mivel nagyon gyakran járok Zebegénybe, és egyetlenegyszer sem volt szerencsém a KISS vonathoz. De úgy tűnik, hogy végre teljesen újjáépítették a nyári esõzések miatt leomlott vasúti pályát a Dömösi átkelés megállóhelynél, úgyhogy valószínűleg már valóban lehet vele közlekedni, elmúlt a kételkedés.

Elég pazar lehet fentről a panoráma a Dunakanyarra, a Pilisre és a Visegrádi várra!

(Fotók: Máthé Zoltán)

motorvonat | magyarország | KISS | duna | táj

FOLYTASD EZZEL

A Google Térkép négy új frissítése nagyon jól jöhet az utazáshoz

Egy professzor rájött, mitől lesznek finomabbak az ételek a repülőn

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram