Close
Mostantól emeletes vonaton zakatolhatsz Magyarország egyik legszebb helyén

Mostantól emeletes vonaton zakatolhatsz Magyarország egyik legszebb helyén

Kétszintes, hihetetlen panorámasihuhu a Dunakanyarban!

December ötödikén örökítette meg az MTI fotósa a KISS emeletes motorvonatot, ahogy épp átrobog a zebegényi viadukton a Dunakanyarban, azon az útvonalon, amely szerintem az egyik legszebbje Magyarországnak.

Az emeletes vonat állítólag már augusztus végétől közlekedik ezen az úton, amit kicsit kétkedve olvastam, mivel nagyon gyakran járok Zebegénybe, és egyetlenegyszer sem volt szerencsém a KISS vonathoz. De úgy tűnik, hogy végre teljesen újjáépítették a nyári esõzések miatt leomlott vasúti pályát a Dömösi átkelés megállóhelynél, úgyhogy valószínűleg már valóban lehet vele közlekedni, elmúlt a kételkedés.

Elég pazar lehet fentről a panoráma a Dunakanyarra, a Pilisre és a Visegrádi várra!

(Fotók: Máthé Zoltán)

FOLYTASD EZZEL
Még a koronavírus előttinél is jobb turisztikai adatokat produkált most Magyarország
Csak védettségivel látogathatók az éttermek és a bárok ebben a belga nagyvárosban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom