Close
Ebben a stílusos dán hotelben mindent megvehetsz, amit csak látsz

Ebben a stílusos dán hotelben mindent megvehetsz, amit csak látsz

A koppenhágai hibrid hotelbe egy röpke pillanat alatt beleszerettünk. Mindjárt megérted, miért. 

Egyszerre működik szállodaként és showroomként a The Audo Hotel a dán fővárosban, a koncepció pedig annyira szép, hogy minket nem sok választ el attól, hogy foglaljunk egy koppenhágai utat, és meglátogassuk a hotelt. A tízszobás The Audo különlegessége, hogy a hotelben minden megvásárolható, amit csak látsz és amihez hozzáérsz.

A koncepcióval a Menu nevű dán dizájnbrand és a Norm Architects rukkolt elő, amely az egész hotel arculatáért felelnek. A Menut alapító Bjarne Hansen szerint

amitől a The Audo különbözik sok más helytől, hogy minden termékkel közelről is megismerkedhetsz, mielőtt megvásárolnád őket. Mindent megvehetsz, amit csak látsz, a padlótól a plafonig az összes bútor és dizájntárgy megvásárolható.

A hotel jelenleg húsz brand dizájntermékeinek showroomja, és az alapítók kifejezetten bátorítják is a vendégeket, hogy minden tárggyal kerüljenek közelebbi kapcsolatba, próbálják ki őket, legyenek spontának, és érezzék át, hogy megvennék-e őket vagy sem.

A hotelben a kivehető szobákon kívül még számos helyen kerülhetünk kapcsolatba a tárgyakkal, például egy könyvtárban, egy étteremben, egy társalgóban és egy dizájnboltban is.

A koncepció és a kivitelezés is annyira jól sikerült, hogy a The Audo elnyerte a 2019-es AHEAD New Concept of the Year díját is. A jövőben a tulajdonosok szeretnék folyamatosan cserélni a kínálatot, így a tárgyak által adott élmény teljesen attól függ, hogy épp mikor száll meg az illető a hotelben.

„A szobákat folyamatosan újrabútorozzuk és átalakítjuk, hogy mindenki egyedi élményben részesülhessen. Újabb és újabb partneri együttműködésekben gondolkozunk, ezáltal pedig szeretnénk biztosítani, hogy a hotel egy állandóan változó, mindig új dolgokat kínáló hely maradjon.”

Ez is érdekelhet:

megvásárolható bútor | bútor | ahead award | megvehető bútor | dizájn

FOLYTASD EZZEL

A jövő héten Budapest lesz Európa egyik legvonzóbb kortárs képzőművészeti találkozóhelye

Tökélyre vitte a flamingószínt ez a pazar görög lakás

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom