Close
Eddig nem volt fenn a radarunkon ez a francia város, de már korrigáltuk magunkat

Eddig nem volt fenn a radarunkon ez a francia város, de már korrigáltuk magunkat

Annecy, avagy az Alpok gyöngyszeme.

A Francia-Alpokban megbújó várost a „Savoie Velencéje”, az „Alpok gyöngyszeme” elnevezéssel is szokás illetni, és amilyen erős a turisztikai rivalizálás a különböző francia régiók között, nem meglepő módon alatta maradt a radarunknak. De köszönhetően ennek a 34 ezer fotóból összeállított drónvideónak, most már markáns, piros pöttyként villog rajta. Ez a hely ugyanis olyannak tűnik, ami egy zsáknyi látványos kalandot rejt magában.

Ez is érdekelhet:

FOLYTASD EZZEL
Repüld körbe a Lila-hegy fantasztikus körpanorámáját megmutató kilátóját!
Két óra alatt felérni a türkizkék tengerpartról egy háromezer méter magas hegycsúcsig
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom