Close
Eddig tartott a síszezon Szlovákiában

Eddig tartott a síszezon Szlovákiában

A szigorítások drámaian érintik a síelők helyzetét (is).

2021. január 1-től az összes síterepet be kell zárni Szlovákiában, és a szállodák sem fogadhatnak új vendégeket – írja a Síelők.hu.

A szállodákban tartózkodó vendégek még kitölthetik a lefoglalt tartózkodási idejüket, de nem hosszabbíthatnak. A szállodák új foglalásokat – átmenetileg – már nem fogadhatnak 2021-re.

Szlovákiában mintegy negyven sípályát nyitottak meg a szezonban, közülük számos síterep ezen a héten kezdte meg az idényt. Az intézkedések január 24-ig maradnak érvényben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Síelők.hu, fotók: Pixabay)

síterep | szigorítás | síelés | bezárás | korlátozás

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram