Close
Eddig tartott a síszezon Szlovákiában

Eddig tartott a síszezon Szlovákiában

A szigorítások drámaian érintik a síelők helyzetét (is).

2021. január 1-től az összes síterepet be kell zárni Szlovákiában, és a szállodák sem fogadhatnak új vendégeket – írja a Síelők.hu.

A szállodákban tartózkodó vendégek még kitölthetik a lefoglalt tartózkodási idejüket, de nem hosszabbíthatnak. A szállodák új foglalásokat – átmenetileg – már nem fogadhatnak 2021-re.

Szlovákiában mintegy negyven sípályát nyitottak meg a szezonban, közülük számos síterep ezen a héten kezdte meg az idényt. Az intézkedések január 24-ig maradnak érvényben.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Síelők.hu, fotók: Pixabay)

FOLYTASD EZZEL
Még a PCR-teszt sem mentesít: minden magyar kötelezően karanténba kerül hétfőtől, aki Dél-Afrikából jön
Magyarország szigorú korlátozásokat vezet be mától a dél-afrikai variáns miatt
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom