Close
Egy darabka hollywoodi történelem Marlon “A Keresztapa” Brando egykori Rolexe

Egy darabka hollywoodi történelem Marlon “A Keresztapa” Brando egykori Rolexe

Hamarosan elárverezik ezt a különlegesen értékes időmérőt, amelyet A Keresztapa című klasszikusban nyújtott alakításáért kapott a színészlegenda.

A szóban forgó Rolex tehát azok után került Marlon Brando birtokába, miután 1973-ban elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Vito Corleone megszemélyesítéséért Francis Ford Coppola epikus remekművében.

Ennek megfelelően az óra hátlapján egy Vito’s felirat, valamint a színész monogramja olvasható.

A meglehetősen jó állapotban lévő Rolex Datejust rozsdamentes acélból készült, 31 milliméteres tokkal és fekete bőrszíjjal rendelkezik.

Ezt a ritkaságot a színész nem tartotta meg magának, 1976-ban odaajándékozta egy amerikai jelmeztervezőnek, Patricia Norrisnak, akivel jó barátságba került. Az óra jelenlegi tulajdonosa Norris 2015-ös halálát követően vásárolta meg magának, most azonban túladna rajta. Ha érdekelnek az árverés részletei, erre tessék tovább.

Ez is érdekelhet:

(Képek: GWS Auctions)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom