Close
Egy darabka hollywoodi történelem Marlon “A Keresztapa” Brando egykori Rolexe

Egy darabka hollywoodi történelem Marlon “A Keresztapa” Brando egykori Rolexe

Hamarosan elárverezik ezt a különlegesen értékes időmérőt, amelyet A Keresztapa című klasszikusban nyújtott alakításáért kapott a színészlegenda.

A szóban forgó Rolex tehát azok után került Marlon Brando birtokába, miután 1973-ban elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Vito Corleone megszemélyesítéséért Francis Ford Coppola epikus remekművében.

Ennek megfelelően az óra hátlapján egy Vito’s felirat, valamint a színész monogramja olvasható.

A meglehetősen jó állapotban lévő Rolex Datejust rozsdamentes acélból készült, 31 milliméteres tokkal és fekete bőrszíjjal rendelkezik.

Ezt a ritkaságot a színész nem tartotta meg magának, 1976-ban odaajándékozta egy amerikai jelmeztervezőnek, Patricia Norrisnak, akivel jó barátságba került. Az óra jelenlegi tulajdonosa Norris 2015-ös halálát követően vásárolta meg magának, most azonban túladna rajta. Ha érdekelnek az árverés részletei, erre tessék tovább.

Ez is érdekelhet:

(Képek: GWS Auctions)

marlon brando | árverés | színész | Rolex | datejust

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a közel hatvanmilliós órával villog Lionel Messi Katarban

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram