Close
Egy darabka hollywoodi történelem Marlon “A Keresztapa” Brando egykori Rolexe

Egy darabka hollywoodi történelem Marlon “A Keresztapa” Brando egykori Rolexe

Hamarosan elárverezik ezt a különlegesen értékes időmérőt, amelyet A Keresztapa című klasszikusban nyújtott alakításáért kapott a színészlegenda.

A szóban forgó Rolex tehát azok után került Marlon Brando birtokába, miután 1973-ban elnyerte a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat Vito Corleone megszemélyesítéséért Francis Ford Coppola epikus remekművében.

Ennek megfelelően az óra hátlapján egy Vito’s felirat, valamint a színész monogramja olvasható.

A meglehetősen jó állapotban lévő Rolex Datejust rozsdamentes acélból készült, 31 milliméteres tokkal és fekete bőrszíjjal rendelkezik.

Ezt a ritkaságot a színész nem tartotta meg magának, 1976-ban odaajándékozta egy amerikai jelmeztervezőnek, Patricia Norrisnak, akivel jó barátságba került. Az óra jelenlegi tulajdonosa Norris 2015-ös halálát követően vásárolta meg magának, most azonban túladna rajta. Ha érdekelnek az árverés részletei, erre tessék tovább.

Ez is érdekelhet:

(Képek: GWS Auctions)

FOLYTASD EZZEL
Kapucnis utazópárnával repül a luxusba a világhírű spanyol divatház
Elstartolt a Budapest Central European Fashion Week
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom