Close
Élnél ingyen egy évig egy csodálatos szicílai házban? Akkor mondjuk az új munkád!

Élnél ingyen egy évig egy csodálatos szicílai házban? Akkor mondjuk az új munkád!

Úgy érzed, szükséged van egy hosszú vakációra? Egy nagyon hosszúra? Akkor ez a lehetőség most neked szól!

Elképesztő lehetőség jött velünk szembe a Thrillisten: az Airbnb keres egy személyt, aki szállásadó lenne egy felújított szicíliai otthonban 2022 június végétől. A ház egészen pontosan Sambucában van: egy szicíliai faluban, aminek a nevét már többször hallottuk az egyeurós házak kapcsán, ugyanis itt is van nem egy ilyen. A mostani ajánlat nem igényel ilyen óriási befektetést, hanem tényleg úgy hangzik mint egy álomnyaralás.

Egy évig élhetsz teljesen ingyen egy pazarul felújított házban, és az egyik hálószoba kiadásából származó pénzt pedig meg is tarthatod.

A házba hozhatod a családodat, a partneredet vagy egy barátodat is és együtt élhettek a hatezer lelket számláló faluban. A ház maga tényleg fantasztikus: egy pusztulásnak indult, háromemeletes épületet alakítottak át az egyeurós projekt keretében fullos dizájnerotthonná úgy, hogy megtartották a régióra jellemző építészeti részleteket.

“A kampány legszebb része, hogy megmutatja, nem csak elhagyatott helyek vannak a falunkban – lelkendezik Leonardo Ciaccio, Sambuca polgármestere.

Szeretnénk, ha az új lakó nem csak a házba költözne be, hanem részt venne a helyi közösség életében, például az olyan fontos eseményekben, mint az olajbogyó- és szőlőszüret. Alig várjuk, hogy megérkezzen a kiválasztott jelentkező!”

Az álommunkára az Airbnb-n keresztül lehet jelentkezni február 18-ig, ahol részletesen le vannak írva a kötelezettségek, amelyek a csodaházzal járnak. Szerintünk elég sok jelentkező lesz, de ha tetszik a lehetőség, megér egy próbát!

(Fotók: Claudia Zalla)

munka | szicília | Európa | szállás | ingyen

FOLYTASD EZZEL

Februártól egy gonddal kevesebbjük lesz a Spanyolországba utazóknak

Ha nem akarnak késni, csak kevesebb jegyet adhatnak el ezeken a vonatokon

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram