Élnél ingyen egy évig egy csodálatos szicílai házban? Akkor mondjuk az új munkád!

Úgy érzed, szükséged van egy hosszú vakációra? Egy nagyon hosszúra? Akkor ez a lehetőség most neked szól!

Elképesztő lehetőség jött velünk szembe a Thrillisten: az Airbnb keres egy személyt, aki szállásadó lenne egy felújított szicíliai otthonban 2022 június végétől. A ház egészen pontosan Sambucában van: egy szicíliai faluban, aminek a nevét már többször hallottuk az egyeurós házak kapcsán, ugyanis itt is van nem egy ilyen. A mostani ajánlat nem igényel ilyen óriási befektetést, hanem tényleg úgy hangzik mint egy álomnyaralás.

Egy évig élhetsz teljesen ingyen egy pazarul felújított házban, és az egyik hálószoba kiadásából származó pénzt pedig meg is tarthatod.

A házba hozhatod a családodat, a partneredet vagy egy barátodat is és együtt élhettek a hatezer lelket számláló faluban. A ház maga tényleg fantasztikus: egy pusztulásnak indult, háromemeletes épületet alakítottak át az egyeurós projekt keretében fullos dizájnerotthonná úgy, hogy megtartották a régióra jellemző építészeti részleteket.

"A kampány legszebb része, hogy megmutatja, nem csak elhagyatott helyek vannak a falunkban – lelkendezik Leonardo Ciaccio, Sambuca polgármestere.

Szeretnénk, ha az új lakó nem csak a házba költözne be, hanem részt venne a helyi közösség életében, például az olyan fontos eseményekben, mint az olajbogyó- és szőlőszüret. Alig várjuk, hogy megérkezzen a kiválasztott jelentkező!"

Az álommunkára az Airbnb-n keresztül lehet jelentkezni február 18-ig, ahol részletesen le vannak írva a kötelezettségek, amelyek a csodaházzal járnak. Szerintünk elég sok jelentkező lesz, de ha tetszik a lehetőség, megér egy próbát!

(Fotók: Claudia Zalla)

sambuca | szicília | ingyen | airbnb | munka

FOLYTASD EZZEL

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom