Close
Egy korszerű, energiatakarékos élet

Egy korszerű, energiatakarékos élet

Gondoljunk bele, milyen lenne, ha egy igazán korszerű és energiatakarékos otthon tulajdonosai lennénk. Nem kellene törnünk a fejünket azon, hogy mennyi rezsit fogunk fizetni, sem azon, hogy mikor lesz egy nem várt áramkimaradás. Persze egy pár évtizede ez még csak egy álom volt, viszont mára már valósággá vált. Nem gondolnánk, hogy egy okosotthon még inteligensebbé válhat, igaz?

 

Bemutatjuk a SolarEdge Home rendszerét 

A Wagner Solar Hungária napenergia megoldásai közül az egyik legnagyobb kincs a SolarEdge Home rendszere, amivel az okosotthonunk még fejlettebbé és inteligensebbé válhat.

Miből áll ez a rendszer? 

  • Napelem modulok
  • Teljesítményoptimalizáló
  • SolarEdge inverter
  • Akkumulátor
  • Inline mérőberendezés
  • Elektromos autó töltő
  • Egyéb okos eszközök: vízmelegítő vezérlő, tartalék interfész, stb.

  

A Wagner Solar Hungária több lehetőséget is kínál, amellyel minden igényt ki lehet elégíteni. Ez a magas felszereltségű rendszer otthonunk és a család legjobb barátjává válhat.

 

Háromfázisú SolarEdge Hub inverter 

Tökéletesen alkalmas ez a 3 az 1-ben hibrid inverter az akkumulátoros energiatároláshoz, hálózatra tápláló napelemes rendszerhez és az intelligens energiaalkalmazásokhoz.

Mit lehet tudni erről a 3 fázisú inverterről? Amellett, hogy 5-10 kW méretben lesz elérhető, biztosan elkönyvelhető az, hogy költséghatékony megoldás. Továbbá egyszerű, mert csak egy inverter telepítésére lesz szükség. Gyors, biztonságos és könnyen átlátható

 

Egyfázisú SolarEdge Hub inverter 

A 99%-os hatékonyságának és sokoldalúságnak köszönhetően kimagasló elismerést és díjat nyert ez az inverter, ami 3-6 kW-os és 10 kW-os méretben lesz elérhető. Duplájára méretezhető, menedzseli az akkumulátor energiatartalékát, több inverter is csatlakoztatható egymáshoz és támogatja a hálózatra tápláló és akkumulátoros üzemmódot is.

SolarEdge energiatároló

Az akkumulátor működéséről és töltöttségéről valós idejű információkat kaphatunk. A rendszerteljesítmény teljes mértékben kihasználhatóvá válik, biztosítja a tartalék energiaellátást, és az egyszerű telepítés mellett sok más pozitív velejárója van, amiről bővebb tájékoztatást kaphatsz a Wagner Solar Hungária honlapján.

 

SolarEdge elektromos autó töltő 

Ez egy különálló berendezés, amely teljes mértékben csatlakozik a Home rendszerhez. 22 kW-os háromfázisú formában kerül bekötésre, ami azt jelenti, hogy egy fázison 7,4 kW töltöttséget biztosít. Ennek a jövőbe tekintő eszköznek köszönhetően akár az autó éjszakai töltése is megvalósulhat.

 

További home rendszer tartozékok 

Az S-szériás teljesítményoptimalizálótól a SolarEdge Energy neten át egészen a Home Inline mérőig minden megtalálható a Wagner Solar Hungária weblapján. Persze ezek a Smart eszközök mind monitorozhatóak okostelefonról a MysolarEdge applikáción keresztül. Hát nem lenne egyszerűbb az élet ezzel a berendezéssel?

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram