Close
Egyeurós extra szolgáltatással akciózik a Wizz Air

Egyeurós extra szolgáltatással akciózik a Wizz Air

És közben egyre több helyre utazhatunk.

A Wizz Air 2020. június 19–21-ig háromnapos promóciót indít. Az akció ideje alatt az alap viteldíj mellé a légitársaság mindössze egy euróért kínálja a Wizz Flex szolgáltatást 2020. júniusi, júliusi és augusztusi járataira. A Wizz Flex igénybevételével az utasok bármikor, indoklás nélkül kényelmesen lemondhatják vagy átfoglalhatják jegyeiket egy másik Wizz-járatra, a törlési díj felszámítása nélkül, akár három órával a felszállás előtt. Az utas általi törlés esetén a légitársaság a viteldíj száz százalékát jóváírja Wizz-számlájukon, ha nem tudnak vagy nem szeretnének elutazni, mely összeget a lemondástól számított három hónapon belül felhasználhatnak.

A most nyaralást tervezők számára jó hír, hogy a járványügyi veszélyhelyzet megszűnésével együtt az utazási korlátozások újabb enyhítésére is sor került Magyarországon. Az újonnan hatályba lépett jogszabályok szerint az Európai Unióból, valamint Szerbiából, Svájcból, Liechtensteinből, Norvégiából és Izlandról érkező magyar állampolgárok mostantól szabadon, karanténba vonulás kötelezettsége nélkül beléphetnek hazánk területére, a Wizz Air utasai így újabb könnyítés mellett tervezhetik meg nyári úti céljaikat. A homokos partokra vágyók ellátogathatnak akár a festői görög szigetre, Szantorinire, amely kanyargós sétányaival, azúrkék tengerével és hófehér építészetével méltán lett Európa egyik legismertebb üdülőhelye. Azok számára, akik a klasszikus nagyvárosok történelmi és kulturális látványosságait szeretnék megismerni, Párizs, Róma vagy Berlin szolgál megannyi felfedeznivalóval.

A légitársaság a közelmúltban fokozott higiéniai intézkedéseket jelentett be az utasok és dolgozók biztonságának megóvása érdekében. Az új protokoll részeként a repülés ideje alatt az utasok és a személyzet számára egyaránt kötelező az arcmaszk viselete, továbbá a személyzet számára a gumikesztyű használata is. A Wizz Air-repülőgépeket az iparágban vezető ködképzési eljárással rendszeresen fertőtlenítik, majd a Wizz szigorú napi tisztítási ütemtervét követően az éjszakai órákban ugyanezt az vírusölő eljárást ismét elvégzik. Az utasok a fedélzetre lépés pillanatában fertőtlenítő törlőkendőt kapnak, magazinok nem találhatók a repülőgépen, az utazás közben intézett vásárlás pedig a lehetőségek szerint érintős fizetéssel történik. A helyi egészségügyi hatóságok által előírt fizikai távolságtartási szabályok betartása az utasokra is vonatkozik, továbbá javasolt, hogy az utasok az utazás előtti vásárlásokat (például csomag feladása, Wizz Priority, Fast Track áthaladás) online végezzék el, ezzel minimálisra csökkentve a fizikai kontaktust a repülőtéren.

A promóció időtartama 2020. június 19. 00:00 – 2020. június 21. 23:59 (közép-európai idő szerint). Az egyeurós ár az alap viteldíjjal együtt, járatonként és utasonként egyszer vehető igénybe, és kizárólag a wizzair.com oldalon, illetve a Wizz mobilapplikáción történő foglalásokra vonatkozik. A promóció nem érvényes a csoportos foglalásokra, valamint a Wizz Go, Wizz Plus és Flex bundle jegyekre.

akció | jegy | wizz air

FOLYTASD EZZEL

Így fogsz utazni jövőre

Az infláció ellenére ismét csúcsra jár a bevásárlóturizmus Olaszországban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram