Close
Malosco, Calavino és Zuclo régiójában nem látogathatók ezentúl a kulturális létesítmények

Malosco, Calavino és Zuclo régiójában nem látogathatók ezentúl a kulturális létesítmények

Este nyolc órától reggel ötig kijárási tilalom lép életbe az észak-olaszországi Trentino-Alto Adige (Dél-Tirol) tartományban, az üzletekben kötelező az FFP2 típusú maszk használata, és lezárják a kulturális és sportlétesítményeket is.

A szigorítás egyelőre húsz önkormányzat területén lép életbe a több mint egymillió lakosú régióban, az intézkedés december 7-ig érvényes. Trentino-Alto Adigéban már bevezettek egyszer kijárási tilalmat: a korábbi intézkedést június 7-én vonták vissza.

A tartomány egyik ékköve, a Lago di Tenno

Keddtől kötelező lesz az FFP2-maszkok viselése az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön hat éves kortól. Az üzletek tíz négyzetméterenként egy-egy vásárlót fogadhatnak. A vendéglátóhelyek zárt terében asztalonként legfeljebb négyen foglalhatnak helyet. A bárok, éttermek este hat óráig tarthatnak nyitva.

A dél-tiroli tartományszékhely, Trento

Bezárják kapuikat a színházak, mozik, valamint a sportlétesítmények.

Kötelező a biztonsági távolság betartása a szabadtéri sporttevékenység esetén is. A december elsejétől várható országos korlátozásokról a csütörtöki kormányülésen döntenek, és december elsejétől vezetik be őket.

(Forrás: MTI)

korlátozás | járványügyi intézkedések | járvány | dél tirol | kijárási tilalom

FOLYTASD EZZEL

Meghitt hangulatban veszik fel a versenyt a villanyszámlával ezek a brit pubok

Tanulmány készült arról, volt-e értelme a Covid-korlátozásoknak

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom