Close
Igazi kuriózum ez a tengerparti ingatlan

Igazi kuriózum ez a tengerparti ingatlan

Eladóvá vált Jack Lemmon egykori malibui ingatlana, amelyet még ő építtetett a nyolcvanas években.

Nem egy klasszikus malibui fészekről beszélünk, hiszen az átlagos tengerparti otthonoktól eltérően téglaépítéssel állunk szemben. A háznak három hálószobája és négy fürdője van, és

szinte minden porcikáját elegancia és letisztultság jellemzi.

A kerthez tartozik egy sós vízű medence, illetve egy szökőkút is, ezt az impozáns festővászont pedig egy fal öleli körül. A téglavörös, a medence kék színe, valamint a mindent beborító zöld rengeteg pedig olyan gyönyörű kompozíciót alkot, amelyet nem elég csak egyszer szemügyre venni.

Az Oscar-díjas színész lánya, Courtney Lemmon szerint édesapja a legapróbb részeltekre is odafigyelt az ház építése során, amely nemcsak meghitt otthonként szolgált, de baráti vacsorák vagy pókerpartik közkedvelt találkozási helye is volt. Az ingatlanra egy 13,45 millió dolláros, azaz négymilliárd forintos árcédula került – Courtney Lemmon reméli, hogy az új tulajdonosok is legalább annyi örömüket lelik majd az ingatlanban, mint a családja az elmúlt évtizedek során.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Compass, Otthon)

otthon | los angeles | Jack Lemmon | ház | ingatlan

FOLYTASD EZZEL

Rendhagyó kártyapartin mutatta be teljes programját a harmadik Liszt Ünnep

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram