Close
Igazi kuriózum ez a tengerparti ingatlan

Igazi kuriózum ez a tengerparti ingatlan

Eladóvá vált Jack Lemmon egykori malibui ingatlana, amelyet még ő építtetett a nyolcvanas években.

Nem egy klasszikus malibui fészekről beszélünk, hiszen az átlagos tengerparti otthonoktól eltérően téglaépítéssel állunk szemben. A háznak három hálószobája és négy fürdője van, és

szinte minden porcikáját elegancia és letisztultság jellemzi.

A kerthez tartozik egy sós vízű medence, illetve egy szökőkút is, ezt az impozáns festővászont pedig egy fal öleli körül. A téglavörös, a medence kék színe, valamint a mindent beborító zöld rengeteg pedig olyan gyönyörű kompozíciót alkot, amelyet nem elég csak egyszer szemügyre venni.

Az Oscar-díjas színész lánya, Courtney Lemmon szerint édesapja a legapróbb részeltekre is odafigyelt az ház építése során, amely nemcsak meghitt otthonként szolgált, de baráti vacsorák vagy pókerpartik közkedvelt találkozási helye is volt. Az ingatlanra egy 13,45 millió dolláros, azaz négymilliárd forintos árcédula került – Courtney Lemmon reméli, hogy az új tulajdonosok is legalább annyi örömüket lelik majd az ingatlanban, mint a családja az elmúlt évtizedek során.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Compass, Otthon)

ház | Courtney Lemmon | otthon | Jack Lemmon | los angeles

FOLYTASD EZZEL

Az idegenforgalom Oscar-díját nyerte el a Magyar Zene Háza

Nemzetközi dizájnmagazin szeretett bele az ikonikus budapesti épületbe

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram