Close
Igazi kuriózum ez a tengerparti ingatlan

Igazi kuriózum ez a tengerparti ingatlan

Eladóvá vált Jack Lemmon egykori malibui ingatlana, amelyet még ő építtetett a nyolcvanas években.

Nem egy klasszikus malibui fészekről beszélünk, hiszen az átlagos tengerparti otthonoktól eltérően téglaépítéssel állunk szemben. A háznak három hálószobája és négy fürdője van, és

szinte minden porcikáját elegancia és letisztultság jellemzi.

A kerthez tartozik egy sós vízű medence, illetve egy szökőkút is, ezt az impozáns festővászont pedig egy fal öleli körül. A téglavörös, a medence kék színe, valamint a mindent beborító zöld rengeteg pedig olyan gyönyörű kompozíciót alkot, amelyet nem elég csak egyszer szemügyre venni.

Az Oscar-díjas színész lánya, Courtney Lemmon szerint édesapja a legapróbb részeltekre is odafigyelt az ház építése során, amely nemcsak meghitt otthonként szolgált, de baráti vacsorák vagy pókerpartik közkedvelt találkozási helye is volt. Az ingatlanra egy 13,45 millió dolláros, azaz 4 milliárd forintos árcédula került – Courtney Lemmon reméli, hogy az új tulajdonosok is legalább annyi örömüket lelik majd az ingatlanban, mint a családja az elmúlt évtizedek során.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: CompassOtthon)

FOLYTASD EZZEL
Törökbálint ékessége lett ez a gyönyörű lakás
Nem véletlenül kapta ez a hihetetlen mexikói hotel a One&Only nevet
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom