Close
Nem sikerült eladni, ezért elárverezik Prince karibi meseszigetét

Nem sikerült eladni, ezért elárverezik Prince karibi meseszigetét

Két esztendeje hunyt el tragikus hirtelenséggel a zenevilág valaha volt egyik legnagyobb alakja – azóta nem találnak vevőt a Karib-tengeren lévő mesebeli magánszigetére.

Bár a nyolcszoros Grammy-díjas popikon legtöbb idejét a minneapolisi Paisley Parkban található kastélyában töltötte, a biztonság kedvéért vásárolt egy ingatlant a Kuba melletti Turks- és Caicos-szigeteken is.

Az öthektáros privát területen felhúzott mesebirodalom Prince búvóhelyének számított.

A birtokhoz óceánra néző panoráma, gigantikus méretű közösségi tér, két saját strand, egy magánkikötő és teniszpálya tartozik, a tízezer négyzetméteres ház pedig hat hálószobát és ugyanennyi fürdőszobát rejt.

Az álombirtok legizgalmasabb része azonban kétségkívül a lila (!) színűre festett kocsibejáró, ami mi másra utalna, mint a popisten egyik legnagyobb sikerére, a Purple Rainre.

A privát szigetre a művész halálát követő néhány hónapban már kirakták az eladó táblát, ám a meghirdetett tizenkét millió dolláros árért nem jelentkezett vevő.

Az aukciót intéző ingatlanügynökség viszont komoly érdeklődésre számít a július 12-ére meghirdetett árverésen.

Kizárólag papíron lehet ajánlatokat tenni, de előtte százezer dolláros letétet kell befizetni, amit visszautalnak, ha az érdeklődőnek nem sikerül megkaparintania a birtokot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: premiereestates.com)

karib-tenger | árverés | magánbirtok | privát sziget | eladó

FOLYTASD EZZEL

Jim Carrey harminc év után eladja elképesztő álomotthonát

Gigantikus higanycsepp-szobor előtt szelfiznek a New York-iak

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram