Close
Nem sikerült eladni, ezért elárverezik Prince karibi meseszigetét

Nem sikerült eladni, ezért elárverezik Prince karibi meseszigetét

Két esztendeje hunyt el tragikus hirtelenséggel a zenevilág valaha volt egyik legnagyobb alakja – azóta nem találnak vevőt a Karib-tengeren lévő mesebeli magánszigetére.

Bár a nyolcszoros Grammy-díjas popikon legtöbb idejét a minneapolisi Paisley Parkban található kastélyában töltötte, a biztonság kedvéért vásárolt egy ingatlant a Kuba melletti Turks- és Caicos-szigeteken is.

Az öthektáros privát területen felhúzott mesebirodalom Prince búvóhelyének számított.

A birtokhoz óceánra néző panoráma, gigantikus méretű közösségi tér, két saját strand, egy magánkikötő és teniszpálya tartozik, a tízezer négyzetméteres ház pedig hat hálószobát és ugyanennyi fürdőszobát rejt.

Az álombirtok legizgalmasabb része azonban kétségkívül a lila (!) színűre festett kocsibejáró, ami mi másra utalna, mint a popisten egyik legnagyobb sikerére, a Purple Rainre.

A privát szigetre a művész halálát követő néhány hónapban már kirakták az eladó táblát, ám a meghirdetett tizenkét millió dolláros árért nem jelentkezett vevő.

Az aukciót intéző ingatlanügynökség viszont komoly érdeklődésre számít a július 12-ére meghirdetett árverésen.

Kizárólag papíron lehet ajánlatokat tenni, de előtte százezer dolláros letétet kell befizetni, amit visszautalnak, ha az érdeklődőnek nem sikerül megkaparintania a birtokot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: premiereestates.com)

Close