Close
Nem sikerült eladni, ezért elárverezik Prince karibi meseszigetét

Nem sikerült eladni, ezért elárverezik Prince karibi meseszigetét

Két esztendeje hunyt el tragikus hirtelenséggel a zenevilág valaha volt egyik legnagyobb alakja – azóta nem találnak vevőt a Karib-tengeren lévő mesebeli magánszigetére.

Bár a nyolcszoros Grammy-díjas popikon legtöbb idejét a minneapolisi Paisley Parkban található kastélyában töltötte, a biztonság kedvéért vásárolt egy ingatlant a Kuba melletti Turks- és Caicos-szigeteken is.

Az öthektáros privát területen felhúzott mesebirodalom Prince búvóhelyének számított.

A birtokhoz óceánra néző panoráma, gigantikus méretű közösségi tér, két saját strand, egy magánkikötő és teniszpálya tartozik, a tízezer négyzetméteres ház pedig hat hálószobát és ugyanennyi fürdőszobát rejt.

Az álombirtok legizgalmasabb része azonban kétségkívül a lila (!) színűre festett kocsibejáró, ami mi másra utalna, mint a popisten egyik legnagyobb sikerére, a Purple Rainre.

A privát szigetre a művész halálát követő néhány hónapban már kirakták az eladó táblát, ám a meghirdetett tizenkét millió dolláros árért nem jelentkezett vevő.

Az aukciót intéző ingatlanügynökség viszont komoly érdeklődésre számít a július 12-ére meghirdetett árverésen.

Kizárólag papíron lehet ajánlatokat tenni, de előtte százezer dolláros letétet kell befizetni, amit visszautalnak, ha az érdeklődőnek nem sikerül megkaparintania a birtokot.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: premiereestates.com)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom