Close
Elbűvölően keveri a régit az újjal ez a krakkói hotel

Elbűvölően keveri a régit az újjal ez a krakkói hotel

Megnézzük, ha arra járunk.

A PURO Hotels egy lengyel vendéglátó brand, amely főként dizájnorinetált filozófiájáról ismert. Krakkó óvárosában nyílt meg a nemrég felújított PURO Krakow Old Town névre hallgató egységük, amely a város vintázs örökségét ötvözi a modernnel. Mi nagyon szeretjük, már tudjuk, hol szállunk meg, ha arra járunk!

(Forrás: Yatzer)

puro hotels | krakkó | hotel | szálloda

FOLYTASD EZZEL

Tökélyre vitte a flamingószínt ez a pazar görög lakás

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom