Close
Több élelmiszer árát is csökkentették a boltok

Több élelmiszer árát is csökkentették a boltok

Több termék árát mérsékelték a kiskereskedelmi láncok, miután megegyeztek a beszállítókkal.

Főként a tejtermékek, azon belül is a sajtok és vajak árát csökkentették az üzletek. A Lidlben januártól közel kétszáz terméket lehet olcsóbban megvenni, ez a kör most újabb száz árucikkel bővül, főleg tejtermékekkel.

A Spar szerint a vevők nagyon meggondolják, hogy mit, mekkora mennyiségben és mennyiért vesznek, a szeszesitalokból, zöldségekből és gyümölcsökből, a bio termékekből és a friss húsokból hónapok óta egyre kevesebb fogy, de az áruházlánc szeretné az infláció alatt tartani az áremelkedést.

A Tescóban hónapról hónapra egyre nagyobb a kereslet a saját márkás árucikkekre, és a bolt  január óta több mint kétezer termék árát csökkentette, átlagosan 9,5 százalékkal.

Az Aldiban az alapvető élelmiszereket továbbra is keresik, de a ruhanemű, és más non-food termékek iránt mérsékelt az érdeklődés.

A vállalat húsz százalékkal csökkentette a legnépszerűbb vajtermékei árait, márciusban pedig húsz-huszonhárom százalékkal olcsóbban kínálja a magyar beszerzésű trappista sajtjait.

A CBA-ban szintén a trappista sajtokat és a vajat lehet olcsóbban megvenni.

(Forrás: MTI, képek forrása: Getty Images, Unsplash)

üzletlánc | árcsökkenés | tejtermékek | sajt | boltok

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

Itt az első magyar luxustorta: bemutatkozott a szarvasgombával készülő La Truff’

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom