Close
Életre keltették az északi fényeket Finnországban

Életre keltették az északi fényeket Finnországban

Csak egy jó kamera kellett hozzá.

A time-lapse technika új lendületet adott a természetfilmeknek, holott a felgyorsítást nem a 2000-es években találták ki. Akárhogy is, az elmúlt öt-hat évben sokkal izgalmasabb, színesebb útifilmeket láthatunk, mint korábban bármikor. Itt van például ez a finnországi Leviben készült videó, amely a lappföldi télbe borult tájakat, és a felettük tekergőző, táncoló északi fényeket mutatja be. Ennél már csak egy jobb dolog van: a helyszínen nézni ugyanezt!

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom