Close
Nem most tavasszal fogjuk megtudni, kik jutnak be a világ legjobb séfjei közé

Nem most tavasszal fogjuk megtudni, kik jutnak be a világ legjobb séfjei közé

A koronavírus-járvány miatt elhalasztják a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny eredetileg tavaszra meghirdetett kontinentális selejtezőit.

Észak- és Dél-Amerika közös selejtezőjének és a dél-amerikai cukrászok számára kiírt Copa Mayának a perui főváros, Lima adott volna otthont május 3–4-én, ehelyett az új dátum szeptember 25–26. lesz.

A Bocuse d’Or Europe eredetileg tervezett időpontja május 28–29. lett volna, ezt a selejtezőt pedig szeptember 3–4-én tartják meg Tallinnban. Mindez tehát azt jelenti, hogy a hazai döntőn diadalmaskodó Veres István, a Babel étterem séfje és Molnár Bence commis ősszel versenyzik majd Észtországban.

Az ázsiai és óceániai térség selejtezőjét a tervek szerint július 1-én és 2-án rendezik meg a kínai Kantonban. A következő cukrász-világbajnokságot 2021. január 24–25-én, míg a Bocuse d’Or világdöntőjét 2021. január 26–27-én tartják meg Lyonban.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Dining Guide, Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom