Close
Nem most tavasszal fogjuk megtudni, kik jutnak be a világ legjobb séfjei közé

Nem most tavasszal fogjuk megtudni, kik jutnak be a világ legjobb séfjei közé

A koronavírus-járvány miatt elhalasztják a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny eredetileg tavaszra meghirdetett kontinentális selejtezőit.

Észak- és Dél-Amerika közös selejtezőjének és a dél-amerikai cukrászok számára kiírt Copa Mayának a perui főváros, Lima adott volna otthont május 3–4-én, ehelyett az új dátum szeptember 25–26. lesz.

A Bocuse d’Or Europe eredetileg tervezett időpontja május 28–29. lett volna, ezt a selejtezőt pedig szeptember 3–4-én tartják meg Tallinnban. Mindez tehát azt jelenti, hogy a hazai döntőn diadalmaskodó Veres István, a Babel étterem séfje és Molnár Bence commis ősszel versenyzik majd Észtországban.

Az ázsiai és óceániai térség selejtezőjét a tervek szerint július 1-én és 2-án rendezik meg a kínai Kantonban. A következő cukrász-világbajnokságot 2021. január 24–25-én, míg a Bocuse d’Or világdöntőjét 2021. január 26–27-én tartják meg Lyonban.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Dining Guide, Unsplash)

szakácsverseny | alhalasztják | babel | nemzetközi | veres istván

FOLYTASD EZZEL

Ezek a világ legjobb gasztrofesztiváljai

Kiderült, melyik a világ legjobb steakje

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram