Close
Veres István, a Babel Budapest séfje nyerte a hazai Bocuse d’Or döntőt

Veres István, a Babel Budapest séfje nyerte a hazai Bocuse d’Or döntőt

Véget ért a budapesti Sirha 2020 prémium nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításon rendezett magyar Bocuse d’Or-döntő. Veres István, a Michelin-csillagos Babel Budapest séfje képviselheti Magyarországot a tallini Bocuse d’Or európai döntőjén. 

A “szakácsok olimpiája” már kora reggel kezdetét vette, és kicsivel 17:30 után hirdették ki az eredményeket, melyek a következőképp alakultak:

Harmadik helyezést ért el Haraszti Zsolt (Societé), második Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) lett, a dobogó legfelső fokára Veres István, a Babel Budapest fiatal tehetsége állhatott.

Gratulálunk!

(Fotó: Babel Budapest)

FOLYTASD EZZEL
Hét tipp, hogy úgy grillezz zöldségeket, mint a profik
Ez a csodás lasagne az ételérzékenyek kedvenc tavaszi fogása
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom