Close
Veres István, a Babel Budapest séfje nyerte a hazai Bocuse d’Or döntőt

Veres István, a Babel Budapest séfje nyerte a hazai Bocuse d’Or döntőt

Véget ért a budapesti Sirha 2020 prémium nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításon rendezett magyar Bocuse d’Or-döntő. Veres István, a Michelin-csillagos Babel Budapest séfje képviselheti Magyarországot a tallini Bocuse d’Or európai döntőjén. 

A “szakácsok olimpiája” már kora reggel kezdetét vette, és kicsivel 17:30 után hirdették ki az eredményeket, melyek a következőképp alakultak:

Harmadik helyezést ért el Haraszti Zsolt (Societé), második Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) lett, a dobogó legfelső fokára Veres István, a Babel Budapest fiatal tehetsége állhatott.

Gratulálunk!

(Fotó: Babel Budapest)

FOLYTASD EZZEL
Van egy palack, amibe már csak egri bikavér kerülhet
Az egyszerűségével okoz örömöt – A Marischka étteremben jártunk
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom