Close
Veres István, a Babel Budapest séfje nyerte a hazai Bocuse d’Or döntőt

Veres István, a Babel Budapest séfje nyerte a hazai Bocuse d’Or döntőt

Véget ért a budapesti Sirha 2020 prémium nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításon rendezett magyar Bocuse d’Or-döntő. Veres István, a Michelin-csillagos Babel Budapest séfje képviselheti Magyarországot a tallini Bocuse d’Or európai döntőjén. 

A “szakácsok olimpiája” már kora reggel kezdetét vette, és kicsivel 17:30 után hirdették ki az eredményeket, melyek a következőképp alakultak:

Harmadik helyezést ért el Haraszti Zsolt (Societé), második Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) lett, a dobogó legfelső fokára Veres István, a Babel Budapest fiatal tehetsége állhatott.

Gratulálunk!

(Fotó: Babel Budapest)

bocuse d or | gasztronómia | michelin-csillag | babel budapest | veres istván

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram