Close
Veres István, a Babel Budapest séfje nyerte a hazai Bocuse d’Or döntőt

Veres István, a Babel Budapest séfje nyerte a hazai Bocuse d’Or döntőt

Véget ért a budapesti Sirha 2020 prémium nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításon rendezett magyar Bocuse d’Or-döntő. Veres István, a Michelin-csillagos Babel Budapest séfje képviselheti Magyarországot a tallini Bocuse d’Or európai döntőjén. 

A “szakácsok olimpiája” már kora reggel kezdetét vette, és kicsivel 17:30 után hirdették ki az eredményeket, melyek a következőképp alakultak:

Harmadik helyezést ért el Haraszti Zsolt (Societé), második Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) lett, a dobogó legfelső fokára Veres István, a Babel Budapest fiatal tehetsége állhatott.

Gratulálunk!

(Fotó: Babel Budapest)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom