Véget ért a budapesti Sirha 2020 prémium nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításon rendezett magyar Bocuse d'Or-döntő. Veres István, a Michelin-csillagos Babel Budapest séfje képviselheti Magyarországot a tallini Bocuse d'Or európai döntőjén.
A "szakácsok olimpiája" már kora reggel kezdetét vette, és kicsivel 17:30 után hirdették ki az eredményeket, melyek a következőképp alakultak:
Harmadik helyezést ért el Haraszti Zsolt (Societé), második Kelemen Roland (Hunguest Hotel Aqua-Sol) lett, a dobogó legfelső fokára Veres István, a Babel Budapest fiatal tehetsége állhatott.
Gratulálunk!
(Fotó: Babel Budapest)
veres istván | michelin-csillag | bocuse d or | gasztronómia | babel budapest
Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója
A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!