Close
Elképesztő videó jelent meg Oroszországról

Elképesztő videó jelent meg Oroszországról

Tényleg ritkán látni ilyen jellegű alkotást.

Megszoktuk a látványos drónfelvételeket és szeretünk is érzelmes zenére lassan repülni idegen tájak fölött – itt is megkapjuk ezt, és valami sokkal többet. A remek koncepciónak és vágásnak köszönhetően kontrasztokkal sikerül bemutatni Oroszország mélységét és magasságát, múltját és jelenét.

Népviselet és hipsztertetkó. Lakótömbök és jégbe fagyott tavak. Limuzinok és vörös csillag. Balett és Zsiguli. Sztálin és az új generáció.

Vincent Urban filmjét nagyon érdemes megnézni!

FOLYTASD EZZEL
Szibériában található a világ egyik legcsodásabb és legmisztikusabb tava
Ilyennek sem láttuk még soha Szocsit
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom