Close
Elképesztő videó jelent meg Oroszországról

Elképesztő videó jelent meg Oroszországról

Tényleg ritkán látni ilyen jellegű alkotást.

Megszoktuk a látványos drónfelvételeket és szeretünk is érzelmes zenére lassan repülni idegen tájak fölött – itt is megkapjuk ezt, és valami sokkal többet. A remek koncepciónak és vágásnak köszönhetően kontrasztokkal sikerül bemutatni Oroszország mélységét és magasságát, múltját és jelenét.

Népviselet és hipsztertetkó. Lakótömbök és jégbe fagyott tavak. Limuzinok és vörös csillag. Balett és Zsiguli. Sztálin és az új generáció.

Vincent Urban filmjét nagyon érdemes megnézni!

video | oroszszág | vincent urban

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram