Close
335 különböző növényfajjal vár a vadiúj városligeti botanikus kert

335 különböző növényfajjal vár a vadiúj városligeti botanikus kert

Kész a Mőcsényi Mihály Botanikus Kert, amely lehet, hogy most az új kedvenc budapesti helyünk lett.

Mivel a járványhelyzet miatt most talán a természetben a legjobb lenni, ez a csendes és nyugodt botanikus kert Budapest szívében remek programnak ígérkezik közös sétálgatásokra barátokkal vagy épp a kutyusoddal (mivel kutyás élménypark is kapcsolódik hozzá).

A kertben egyúttal természetismereti tudásközpont is létrejött, minden növényről megtudhatjuk, micsoda. A kert maga több mint ötven év után újult meg, valamint hozzákapcsoltak egy izgalmas parkrészt, a Kneipp-ösvényt is, ahol nyáron majd mezítláb is járkálhatunk. A kertben összesen 335 növényfajt csodálhatunk meg, több mint 35 ezres példányszámban.

Szerintünk remek program egy séta itt, mi biztos benevezünk rá!

(Fotók: Liget Budapest) 

FOLYTASD EZZEL
Két évvel a járvány kitörése után bevezeti első korlátozásait ez a távoli ország
Az alacsony átoltottság miatt nem enyhítenek a korlátozásokon a szomszédban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom