Close
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt

Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt

Nem tartják meg eredeti időpontjában a riói és a Sao Paolo-i karnevált sem, miután a két város vezetése bejelentette: április 21-re halasztják el az eredetileg februárra tervezett eseményt.

A járványhelyzet romlása miatt döntött úgy Rio de Janeiro és Sao Paolo vezetése, hogy a milliókat vonzó karneválokat egy későbbi időpontban rendezik meg.

Brazília jelenleg a koronavírus által leginkább sújtott országok közé tartozik, naponta több mint 160 ezer új megbetegedést regisztráltak, sorra dőlnek meg a negatív rekordok.

(Forrás: tg24.sky.it, fotó: Getty Images)

karnevál | omikron | rio | koronavírus | covid-19

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a nagyon egyszerű trükkel elkerülheted, hogy összegyűrődjenek a ruhák a bőröndben

Hiába az adventi vásár horrorárai, Budapest az egyik legolcsóbb város ezen a télen

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram