Close
Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt

Elhalasztják a világ leghíresebb karneváljait a járvány miatt

Nem tartják meg eredeti időpontjában a riói és a Sao Paolo-i karnevált sem, miután a két város vezetése bejelentette: április 21-re halasztják el az eredetileg februárra tervezett eseményt.

A járványhelyzet romlása miatt döntött úgy Rio de Janeiro és Sao Paolo vezetése, hogy a milliókat vonzó karneválokat egy későbbi időpontban rendezik meg.

Brazília jelenleg a koronavírus által leginkább sújtott országok közé tartozik, naponta több mint 160 ezer új megbetegedést regisztráltak, sorra dőlnek meg a negatív rekordok.

(Forrás: tg24.sky.it, fotó: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Ennek az országnak a sofőrei vallják magukat a legveszélyesebbnek
Június 1-től újabb népszerű úti cél törli el teljesen a beutazási korlátozásokat
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom