Close
Elmerülnél a művészetben? Akkor az Inside Artot neked találták ki!

Elmerülnél a művészetben? Akkor az Inside Artot neked találták ki!

Aki elmélyedne a művészet különböző aspektusainak értelmezésében, érdekli a műkereskedelem, a fotográfia, szeretni fogja ezt a programot.

Az Art Market Budapest kiállítási napjain (2021. október 7–10.) és helyszínén Inside Art címen, idén a Műtárgy.com közreműködésével szervezett nemzetközi művészeti konferencia jelentős nemzetközi szakmai személyiségek részvételével, előadások és panelbeszélgetések formájában ad bepillantást a művészeti piac aktualitásaiba, az annak jelenét és jövőjét formáló trendekbe.

Az idei Inside Art konferencián többek között szó lesz a magángyűjtemények nyilvános hozzáférhetőségének jelentőségéről és intézményesülésük folyamatáról. A Közép-Európa a figyelem középpontjában című előadás témája a regionalizmus ereje és a kulturális együttműködés iránti növekvő érdeklődés a visegrádi négyek országaiban.

Az Építkezés a művészet és kultúra bázisán névre hallgató prezentáció tárgya a nagyszabású, összetett kulturális infrastruktúra-fejlesztések és multifunkcionális kulturális központok relevanciája a 21. században, és lesz még egy izgalmas előadás a történelmi fordulópontok fotográfiai és művészi dokumentációjának szerepéről és formáiról is.

A panelbeszélgetések, előadások hazai és nemzetközi szakértők személyes közreműködésével valósulnak meg, lesznek itt Prágából, New Yorkból, Krakkóból és Párizsból is.

Bővebb információ az Inside Art konferenciáról itt.

FOLYTASD EZZEL
Egy napra nyüzsgő koreai világgá változik a Millenáris
Százmilliónál is többért kelhet el az ikonikus magyar festő külföldről hazatért fő műve
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom