Close
Elmerülnél a művészetben? Akkor az Inside Artot neked találták ki!

Elmerülnél a művészetben? Akkor az Inside Artot neked találták ki!

Aki elmélyedne a művészet különböző aspektusainak értelmezésében, érdekli a műkereskedelem, a fotográfia, szeretni fogja ezt a programot.

Az Art Market Budapest kiállítási napjain (2021. október 7–10.) és helyszínén Inside Art címen, idén a Műtárgy.com közreműködésével szervezett nemzetközi művészeti konferencia jelentős nemzetközi szakmai személyiségek részvételével, előadások és panelbeszélgetések formájában ad bepillantást a művészeti piac aktualitásaiba, az annak jelenét és jövőjét formáló trendekbe.

Az idei Inside Art konferencián többek között szó lesz a magángyűjtemények nyilvános hozzáférhetőségének jelentőségéről és intézményesülésük folyamatáról. A Közép-Európa a figyelem középpontjában című előadás témája a regionalizmus ereje és a kulturális együttműködés iránti növekvő érdeklődés a visegrádi négyek országaiban.

Az Építkezés a művészet és kultúra bázisán névre hallgató prezentáció tárgya a nagyszabású, összetett kulturális infrastruktúra-fejlesztések és multifunkcionális kulturális központok relevanciája a 21. században, és lesz még egy izgalmas előadás a történelmi fordulópontok fotográfiai és művészi dokumentációjának szerepéről és formáiról is.

A panelbeszélgetések, előadások hazai és nemzetközi szakértők személyes közreműködésével valósulnak meg, lesznek itt Prágából, New Yorkból, Krakkóból és Párizsból is.

Bővebb információ az Inside Art konferenciáról itt.

konferencia | art market budapest | inside art

FOLYTASD EZZEL

Egy hónapon át tartó fesztivállá alakul az ünnepi időszak Budapest impozáns luxusszállodájában

Zenei klub New York-i mintára – Csodás adventi programokkal vár a Café Liszt

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram