Close
Mindannyiunk kedvenc magyar édességét már ne keressük a polcokon: eltűnt a boltokból a Pilóta keksz

Mindannyiunk kedvenc magyar édességét már ne keressük a polcokon: eltűnt a boltokból a Pilóta keksz

Magyarország második legnépszerűbb keksze kerül le a polcokról, amin gyakorlatilag mindannyian felnőttünk és imádjuk. Nagyon-nagyon reméljük, hogy megoldódik a probléma…!

Alapanyag- és csomagolóhiány is sújtja a Pilóta kekszet is gyártó székesfehérvári üzemet, a Mondelez Hungária Kft. igyekszik minél előbb megoldást találni az egyik legjobban szeretett magyar kekszet sújtó problémákra.

A legtöbb üzletben a HVG tudósítása szerint már legalább egy hónapja elfogyott a Pilóta keksz (vagyis az a szendvicskeksz, aminek kakaós krém van a közepén, nem a vaníliás karika). A lapnak a cégi is megerősítette a készlethiányt és jelenség sajnos nem is fog egyik napról a másikra megoldódni.

A várhatóan tartós készlethiányt a gyártókapacitásainkat érintő nehézségek, illetve az édesipari ágazatot is sújtó alapanyag- és csomagolóanyaghiány okozzák

– írja a cég. Mayer Gábor, a Mondelez Hungária Kft. ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a készlethiány kizárólag a Pilóta szendvicskekszet érinti, a Pilóta termékcsalád más termékeit nem.

„A Mondelez Hungária mindent megtesz azért, hogy a magyarok második legkedveltebb kekszterméke minél előbb, a keresletnek megfelelő mennyiségben elérhető legyen a fogyasztók számára” – tette hozzá.

Reméljük, hamar megoldódik, nagyon nem válnánk meg tőle!

(Forrás: HVG)

pilóta keksz | élelmiszerhiány | édesség | pilóta

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram