Élvezetes zuhanyzás a nap bármely percében

Vannak, akik inkább a kádban való hosszú forró fürdőzést részesítik előnyben, mások inkább szeretnek a zuhanyból kiömlő vízsugár alatt álldogálni. Ha egy családban többen is együtt laknak, és van rá mód és elegendő hely, akkor érdemes mindkét lehetőséget beépíteni a fürdőszobába. Az is megoldható, hogy a kádhoz építsük a zuhanyzót és egy megfelelő üvegfallal biztosítsuk, hogy ne legyen mindig víztócsa a kád előtt.

 

Zuhanyfejek a változatos tusolási élményért

 

Aki szeret zuhanyozni, egyetért abban, hogy a testre ömlő vízsugár mindennél kellemesebb élményt produkál. Amiben viszont különbözhetnek az emberek, hogy ki milyen hőfokban és intenzitásban élvezi ezt a rá zúduló víztömeget. A Gemini-Duo webáruház zuhanykiegészítői különböző kialakítású és tulajdonságokkal bíró zuhanyfejeket és tartókat kínálnak.

 

Fontos azonban, hogy egy fürdőszobai átalakításnál ne hagyjuk utolsó pillanatra ezeknek a kiegészítőknek a beszerzését, tervezzük meg ezt is a kezdetekkor, hiszen a zuhanyfejjel lesz egységes az egész zuhanyzó megléte. A zuhanypanel, zuhanytálca, zuhanyfal, zuhanyajtó kiválasztása után következhet a zuhanyfej, amely függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb méretű, a Gemini-Duónál szintén minőségi színvonalat képvisel.

 

Vannak, akik nem szeretnek bajlódni csak a zuhanyrózsa kicserélésével, számukra javasolt a komplett zuhanyszett megvásárlása, amely tartalmaz a zuhanyfejen kívül egy zuhanysínt és zuhanycsövet is.

 

Fix vagy kézi zuhany?

 

Alapvetően két fő típust különböztetünk meg. Az egyik a fixen a falba szerelt fejzuhany, amelyhez csak be kell állni, és a csaptelep gombjának lenyomása után már érkezik is a frissítő vízsugár. Ennek előnye, hogy szabad mindkét kezünk, könnyebben tudunk tisztálkodni, viszont nem minden helyre érkezik megfelelő mennyiségű víz.

 

A másik a kézi zuhany, amikor egy rugalmas csővezeték végére szereljük fel a zuhanyrózsát, amely szintén állítható. Egy kézi zuhannyal alaposabb mosakodás végezhető, azonban többet is kell tennünk érte, nem állhatunk csak kényelmesen a zuhany alatt.

 

Esőztető zuhanyfej

 

Újdonság a zuhanyfejek piacán az esőztető zuhanyfejnek nevezett változat. Ez mind a fix, mind a kézi zuhanynál elérhető, de igazán a fejzuhanynál érezhető a hatása, azaz a széles tárcsából ránk ömlő zuhatagszerű vízmennyiség pihentető élménye.

Napjainkban a legtöbb zuhanyfej kialakítása szűrővel ellátott, így víztakarékos fogyasztást eredményez, azáltal, hogy levegővel dúsítja a vizet. Ahogy a csaptelepek perlátorai, lágyítják a kifolyó víz sugarát, ezáltal csökkentik a vízfogyasztást.

 

A zuhanyrózsák mindegyike már sokfunkciós. Alapértelmezésben is 2-3-4 beállítással találkozhatunk, de nem ritka az akár nyolcfunkciós zuhanyfej sem. Ez azt jelenti, hogy zuhanyzás közben állíthatjuk a vízsugár erősségét és a vízszórás kiterjedését. Ennek következtében, ha úgy kívánjuk, a minimális vízpermettől kezdve egészen a masszázsszerű, erős, trópusi esőzéshez hasonlítható zuhanyzásban lehet részünk a Gemini-Duo zuhanyfejeivel.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom