Close
Így utazhatod körbe a világot az Emirates budapesti ügyfélkapcsolati központjából

Így utazhatod körbe a világot az Emirates budapesti ügyfélkapcsolati központjából

Az Emirates az utazási enyhítésekkel párhuzamosan fokozatosan újraindítja járatait, a következő hat hónapban világszerte háromezer légiutas-kísérőt és ötszáz reptéri alkalmazottat toboroz dubaji központjába. Emellett a légitársaság bővíti budapesti ügyfélkapcsolati központját is, ahová harminc új munkatársat várnak.

A budapesti központ többek között regisztrálja az új, és módosítja a meglévő foglalásokat, eleget tesz a törzsutasok foglalási kéréseinek, és naprakész információval látja el utasait. Az indulás óta az ügyfélszolgálati központ 3,5 millió nemzetközi hívást bonyolított. A megkeresések elsődlegesen Európából és Dél-Afrikából érkeznek, de fogadnak hívásokat a világ minden tájáról.

A magyar ügyfélkapcsolati központ maga is nemzetközi, hiszen a többségében magyar munkatársak mellett számos további nemzetiség is képviselteti magát: spanyol, olasz, lengyel, cseh, tunéziai, venezuelai, portugál, indiai és argentin állampolgárok is dolgoznak a budapesti irodában.

Az Emirates munkatársai számára versenyképes juttatási csomagot biztosít, és vonzóak az utazási kedvezmények is, melyek a légitársaság hálózatán belül a repülőjegyekre válthatóak be.

A magyar ügyfélkapcsolati csapat tagjai bejárják a világot. Kedvenc úti céljaik: Dubaj, Bali, Mauritius, Új-Zéland és a Maldív-szigetek.

A repülőjegyek rugalmas feltételekkel foglalhatóak, és akár a családtagok számára is kérhetőek. A nyitott pozíciókról, illetve a munkafeltételekről további információk az Emirates karrieroldalán érhetőek el.

Dubaj újranyitását követően az Emirates folyamatosan bővítette hálózatát, így már százhúsz helyre repül, illetve októberig még több mint húsz további járatát indítja újra. A nemzetközi turizmus újraéledését jelzi, hogy az Emirates már a járvány előtti hálózatának kilencven százalékára repül, utasszállító kapacitása pedig év végére elérheti a pandémia előtti szint hetven százalékát.

utazás | repülő | emirates

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram