Close
Minden régiből lehet valami új, és ez igaz az Armanira is

Minden régiből lehet valami új, és ez igaz az Armanira is

A Dover Street Market nemrég mutatta be legújabb exkluzív kollekcióját, amely az Emporio Armani  és az  Our Legacy Work Shop együttműködésének köszönhetően született meg. A két divatház  zseniálisan osztotta meg egymás között a tervezési és a kivitelezési feladatokat, így a végeredmény olyan ruhakollekció lett, amelyben nagyszerűen ötvözik a régit az újjal. 

A Work Shop az Our Legacy kreatív központja, ahol arra törekednek, hogy a régi ruhákat innovatív módon használják fel. Ez volt az alapja az Emporio Armanival folytatott együttműködésüknek is, miközben a figyelmük középpontjába a nagyvárosi stílust és az Armani összetéveszthetetlen esztétikáját helyezték.

A sziluettek néhol túlméretezettek, a felsőruházatok letisztultak, a stílus pedig abszolút kortárs.

A kollekció legkiemelkedőbb elemei közé tartoznak a bőrkabátok, az elegáns öltönyök, a merész textúrájú gyapjúból készült szvetterek. A kollekcióban számos ing is megtalálható, a kordbársony nadrágok pedig a laza stílusosságot hirdetik.

A kollekciókhoz több kiegészítő, így selyemnyakkendő és bőrkesztyű is tartozik.

Az Emporio Armani és az Our Legacy Work Shop kollaborációjából létrejött exkluzív kollekció november 17-től lesz megvásárolható a Dover Street Marketen keresztül.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Emporio Armani)

our legacy | stílus | emporio armani | divat | kollekció

FOLYTASD EZZEL

Ilyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja

Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom