Close
Az energiaválság miatt leállnak a villamosok és a trolik Debrecenben

Az energiaválság miatt leállnak a villamosok és a trolik Debrecenben

Drasztikus intézkedést hozott a debreceni tömegközlekedési vállalat. A civishir.hu tájékoztatása szerint energiatakarékossági okokból 2023. január elsejétől nem járnak majd a város villamosai és trolibuszai.

Úgy tudni, valamennyi trolibuszjárat helyett autóbuszok közlekednek majd, hét végén pedig az 1-es és 2-es villamosvonal teljes szakaszán villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat. Tanszünetben munkanapokon a 2-es villamosvonalon a Doberdó utca–Kálvin tér–Doberdó utca szakászán villamospótló járatok üzemelnek, az 1-es villamos teljes körön közlekedik (Nagyállomás-Egyetem-Nagyállomás).

Tanítási időszakban munkanapokon a villamosok teljes körforgalomban közlekednek.

(Fotó: Getty Images)

debrecen | infláció | energiaárak | villamos | energiaválság

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram