Close
Ennél szebb videót még nem láttunk Zakíntosz szigetéről

Ennél szebb videót még nem láttunk Zakíntosz szigetéről

Görögország megannyi szigete közül talán Szantorinival és Zakíntosszal találkozott a legtöbb ember. Ez a két sziget kerül elő olyankor, amikor tipikus görög tájat, vagy megrendítően türkiz vizet szeretnének ábrázolni. Képeslapok, utazási kalauzok mesélnek a döbbenetes Hajóroncs-öbölről, melyet csak hajóval lehet megközelíteni. Aki valaha járt a paradicsomi strandon, nem felejti el könnyen. 

A világ legtöbbet fotózott és legszebb tengerpartjai közé tartozik a Navagio, Zakíntosz legismertebb látványossága. Maciej Tomków filmje kötelező mindenkinek, aki már tapasztalta az öböl különleges hangulatát, és azoknak is, akik még csak tervezik az utazást.

Ez is érdekelhet:

 

navagio | zakynthos | nyaralás | strand | csempészöböl

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Karnyújtásnyira van Magyarországtól ez az ékszerdoboz

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram