Close
Ennél szebb videót még nem láttunk Zakíntosz szigetéről

Ennél szebb videót még nem láttunk Zakíntosz szigetéről

Görögország megannyi szigete közül talán Szantorinival és Zakíntosszal találkozott a legtöbb ember. Ez a két sziget kerül elő olyankor, amikor tipikus görög tájat, vagy megrendítően türkiz vizet szeretnének ábrázolni. Képeslapok, utazási kalauzok mesélnek a döbbenetes Hajóroncs-öbölről, melyet csak hajóval lehet megközelíteni. Aki valaha járt a paradicsomi strandon, nem felejti el könnyen. 

A világ legtöbbet fotózott és legszebb tengerpartjai közé tartozik a Navagio, Zakíntosz legismertebb látványossága. Maciej Tomków filmje kötelező mindenkinek, aki már tapasztalta az öböl különleges hangulatát, és azoknak is, akik még csak tervezik az utazást.

Ez is érdekelhet:

 

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom