Close
A járványgörbe emelkedése ellenére szűkítik a kijárási tilalom idejét Belgiumban

A járványgörbe emelkedése ellenére szűkítik a kijárási tilalom idejét Belgiumban

Miközben Belgiumban újra emelkedni kezdett a koronavírus járványgörbéje, március 1-től kinyithatnak a fizikai érintkezéssel járó munkát végző vállalkozások.

A döntés a kozmetikusokat, a manikűr-, a tetováló- és a masszázsszalonokat érinti. Továbbá Vallóniában és Flandriában is úgy határoztak, hogy március elsejétől éjfél és reggel öt óra közötti időszakra szűkítik a kijárási tilalmat.

Brüsszel

Belgium november végén léptetett életbe este tíz és reggel hat óra közötti időszakra szóló országos kijárási korlátozást. A brüsszeli régió ugyanakkor érvényben tartja a korábbi rendelkezést.

Csehországban kemény szigor jön

Csehországban kemény szigorítások jöhetnek márciustól, míg Itáliában is bejelentették a járvány miatti korlátozások meghosszabbításokat, amelyek a húsvétot is érinteni fogják. Angliában a tervek szerint június végén oldhatják fel az emberek közötti kapcsolattartás összes jogi korlátozását.

(Forrás: MTI)

FOLYTASD EZZEL
Ha szerencsés vagy, George Clooney-ék vendégül látnak olaszországi otthonukban
Vége a koronavírus-szükségállapotnak Spanyolországban
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom