Close
A járványgörbe emelkedése ellenére szűkítik a kijárási tilalom idejét Belgiumban

A járványgörbe emelkedése ellenére szűkítik a kijárási tilalom idejét Belgiumban

Miközben Belgiumban újra emelkedni kezdett a koronavírus járványgörbéje, március 1-től kinyithatnak a fizikai érintkezéssel járó munkát végző vállalkozások.

A döntés a kozmetikusokat, a manikűr-, a tetováló- és a masszázsszalonokat érinti. Továbbá Vallóniában és Flandriában is úgy határoztak, hogy március elsejétől éjfél és reggel öt óra közötti időszakra szűkítik a kijárási tilalmat.

Brüsszel

Belgium november végén léptetett életbe este tíz és reggel hat óra közötti időszakra szóló országos kijárási korlátozást. A brüsszeli régió ugyanakkor érvényben tartja a korábbi rendelkezést.

Csehországban kemény szigor jön

Csehországban kemény szigorítások jöhetnek márciustól, míg Itáliában is bejelentették a járvány miatti korlátozások meghosszabbításokat, amelyek a húsvétot is érinteni fogják. Angliában a tervek szerint június végén oldhatják fel az emberek közötti kapcsolattartás összes jogi korlátozását.

(Forrás: MTI)

kijárási tilalom | világjárvány | koronavírus-világjárvány | koronavírus-járvány | korlátozások

FOLYTASD EZZEL

Fantasztikus új úti célokkal bővít a WizzAir

Ettől az időponttól utazhatunk egyénileg is Japánba

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom