Close
Ilyen varázslatos az építészeti biennálé közelről

Ilyen varázslatos az építészeti biennálé közelről

A megnyitón a Roadster is ott volt, de azért ismét vetünk rá egy pillantást, hiszen az építészet Burning Manje egészen novemberig tart és bárki megnézheti.

Érdemes, mert egészen elképesztő kavalkád, akkor is, ha azt gondoljuk, hogy ez a terület nem áll annyira közel hozzánk. Velence csodálatos, a kiállításnak helyt adó Giardini és Arsenale szintén, szóval ezzel a programmal veszíteni nem lehet.

Ez is érdekelhet:

velence | video | biennálé

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram