Close
Soha nem találnád ki, hol épül meg Európa leghosszabb függőmedencéje

Soha nem találnád ki, hol épül meg Európa leghosszabb függőmedencéje

Nem Párizs. Nem London. Nem Berlin. Valószínűleg sosem hallottál erről a városról.

A leggel kezdődő építészeti projekteket rendszerint a világ legnagyobb városai tudhatják magukénak, általában metropoliszokhoz köthető cégek, városvezetések elég ambíciózusak, hogy nagyszabású projekteket valósítsanak meg. Joggal gondolhatnánk, hogy Európa leghosszabb függőmedencéje – amely túlnyúlik az épületszerkezeten – valamelyik nagyvárosban kap helyet. A Clavel Arquitectos építésziroda épületén található medence azonban egy olyan városban épült meg, amelyik csak a tizenegyedik legnagyobb saját hazájában.

Ez a spanyolországi Murcia.

Az Odiseo kaszinó és bevásárlóközpont jelenleg még építés alatt van, de a stúdió alapítója már felavatta a medencét egy rövid sétával.

A medence teste egyébként az épület mindkét oldalán húszméternyire lóg ki az épület síkjából, ezzel pedig az építők szerint az “Európa legnagyobb függőmedencéje” cím büszke birtokosává vált.

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom