Close
Soha nem találnád ki, hol épül meg Európa leghosszabb függőmedencéje

Soha nem találnád ki, hol épül meg Európa leghosszabb függőmedencéje

Nem Párizs. Nem London. Nem Berlin. Valószínűleg sosem hallottál erről a városról.

A leggel kezdődő építészeti projekteket rendszerint a világ legnagyobb városai tudhatják magukénak, általában metropoliszokhoz köthető cégek, városvezetések elég ambíciózusak, hogy nagyszabású projekteket valósítsanak meg. Joggal gondolhatnánk, hogy Európa leghosszabb függőmedencéje – amely túlnyúlik az épületszerkezeten – valamelyik nagyvárosban kap helyet. A Clavel Arquitectos építésziroda épületén található medence azonban egy olyan városban épült meg, amelyik csak a tizenegyedik legnagyobb saját hazájában.

Ez a spanyolországi Murcia.

Az Odiseo kaszinó és bevásárlóközpont jelenleg még építés alatt van, de a stúdió alapítója már felavatta a medencét egy rövid sétával.

A medence teste egyébként az épület mindkét oldalán húszméternyire lóg ki az épület síkjából, ezzel pedig az építők szerint az “Európa legnagyobb függőmedencéje” cím büszke birtokosává vált.

FOLYTASD EZZEL
Amal és George Clooney dél-franciaországi villájába te is azonnal beleszeretsz
Amszterdam egyik legrégebbi csatornája fölé telepítették a világ első 3D nyomtatott acélhídját
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom