Close
Európai hajós útvonalak: fedezze fel Európa csodálatos partjait hajón

Európai hajós útvonalak: fedezze fel Európa csodálatos partjait hajón

Hajóval felfedezni a vidéket páratlan élmény. Még azokat a részeket is, amik szárazföldi megközelítésből esetleg ismerősek, vagy túlságosan ismertnek tűnnek. Mert ami a parton belülről már sokat látott, az a tengerről nézve teljesen más. Olyan varázslat, ami tényleg felejthetetlen, és amit nincs más út, megéri kipróbálni, megtapasztalni.

A fotó forrása: Jiri Pavlik / Shutterstock.com

Hova vágynak a legtöbben?

Az utóbbi évek nyaralási statisztikái egyértelműen arról árulkodnak, hogy Horvátország a legnépszerűbb úti célok egyike. Szárazföldön. Igen ám, de a hajózás Horvátországban is mind egyre keresettebb program. Sokan döbbentek rá, hogy mennyire más tapasztalat a vízen ringatózva bebarangolni a tájat, mint a szárazföldön élvezni a tengeri atmoszféra előnyeit. Így aztán még jó, hogy egyre többen és többen voksolnak erre a nem mindennapi időtöltésre. És bár valóban nem hétköznapi választás, ugyanakkor nagyon is megközelíthető, elérhető, mind a kilométerek tekintetében, mind az anyagiak szempontjából.

Egyedül, párban, esetleg családdal?

A hajóbérlés Horvátország partjainál olyan kikapcsolódás, amit mindenféle kombinációban érdemes átélni. Egyedül, amikor nincs más, csak a végtelen kékség, és a magány semmivé válik. Párban, amikor a romantika tüzét a vízcseppek nem, hogy nem oltják ki, hanem még tovább hevítik. Családdal, amikor a kötelékek a tenger ringatásában még erősebbé válhatnak. Barátokkal, amikor a szórakozás egy eddig még nem ismert szintje fedezhető fel közösen. A variációk száma majdnem végtelen. A lényeg, hogy ez az a program, ami mindenkor, és mindenkinek felülmúlhatatlan mementókat ígér.

Horvátországon túl is van hajós élet?

Természetesen! Napestig sorolhatnánk azokat az úti célokat, amik egyszerűen lenyűgözőek. De a hajóbérlés Görögország kisugárzásában újfent olyan elhatározás, ami kizárólag előnyökkel kecsegtet. A táj szépsége, egyedisége, különlegessége épp úgy kiélvezhető, mint a görögökre jellemző vendégszeretet, temperamentum és életöröm. Ez az az atmoszféra, amiből nem elég még egy hét sem. A legjobb hetekkel tervezni, mert a tengeren még az idő is gyorsabban telik!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram