Európai hajós útvonalak: fedezze fel Európa csodálatos partjait hajón

Hajóval felfedezni a vidéket páratlan élmény. Még azokat a részeket is, amik szárazföldi megközelítésből esetleg ismerősek, vagy túlságosan ismertnek tűnnek. Mert ami a parton belülről már sokat látott, az a tengerről nézve teljesen más. Olyan varázslat, ami tényleg felejthetetlen, és amit nincs más út, megéri kipróbálni, megtapasztalni.

A fotó forrása: Jiri Pavlik / Shutterstock.com

Hova vágynak a legtöbben?

Az utóbbi évek nyaralási statisztikái egyértelműen arról árulkodnak, hogy Horvátország a legnépszerűbb úti célok egyike. Szárazföldön. Igen ám, de a hajózás Horvátországban is mind egyre keresettebb program. Sokan döbbentek rá, hogy mennyire más tapasztalat a vízen ringatózva bebarangolni a tájat, mint a szárazföldön élvezni a tengeri atmoszféra előnyeit. Így aztán még jó, hogy egyre többen és többen voksolnak erre a nem mindennapi időtöltésre. És bár valóban nem hétköznapi választás, ugyanakkor nagyon is megközelíthető, elérhető, mind a kilométerek tekintetében, mind az anyagiak szempontjából.

Egyedül, párban, esetleg családdal?

A hajóbérlés Horvátország partjainál olyan kikapcsolódás, amit mindenféle kombinációban érdemes átélni. Egyedül, amikor nincs más, csak a végtelen kékség, és a magány semmivé válik. Párban, amikor a romantika tüzét a vízcseppek nem, hogy nem oltják ki, hanem még tovább hevítik. Családdal, amikor a kötelékek a tenger ringatásában még erősebbé válhatnak. Barátokkal, amikor a szórakozás egy eddig még nem ismert szintje fedezhető fel közösen. A variációk száma majdnem végtelen. A lényeg, hogy ez az a program, ami mindenkor, és mindenkinek felülmúlhatatlan mementókat ígér.

Horvátországon túl is van hajós élet?

Természetesen! Napestig sorolhatnánk azokat az úti célokat, amik egyszerűen lenyűgözőek. De a hajóbérlés Görögország kisugárzásában újfent olyan elhatározás, ami kizárólag előnyökkel kecsegtet. A táj szépsége, egyedisége, különlegessége épp úgy kiélvezhető, mint a görögökre jellemző vendégszeretet, temperamentum és életöröm. Ez az az atmoszféra, amiből nem elég még egy hét sem. A legjobb hetekkel tervezni, mert a tengeren még az idő is gyorsabban telik!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom