Close
Európa hegyvidékeinél keresve sem találhatunk szebbet

Európa hegyvidékeinél keresve sem találhatunk szebbet

Nem nagyon találtunk még relaxálóbb hegyvidékekről szóló kisfilmet, de Joshua Cowan elrepített minket Európa legszebb havas hegyeihez, jeges tavaihoz. 

Az európai hegységek sokfélesége érintett meg Joshuát, aki egy hónapon keresztül túrázott, és gyűjtötte a minél megkapóbb helyszíneket. Németországban, Svájcban, Ausztriában, Olaszországban, Franciaországban is megfordult, filmezett száguldó erdei vonatot, hegyi tó tükörsima jegét és mesebeli német kastélyt is.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash) 

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom