Close
Ünnepet varázsol a hétköznapokból ez az aranyló kollekció

Ünnepet varázsol a hétköznapokból ez az aranyló kollekció

Reményi Éva ékszerei a békés aranykort csempészik vissza az otthonokba.

Az elmúlt másfél évben mindennél jobban felértékelődött az otthonunkban eltöltött minőségi idő, és nagyon fontossá vált, hogy olyan tárgyakkal vegyük magunkat körbe, amelyek erőt adnak a mindennapokban.

Eva Remenyi első home kollekciójában, a Heritage-ben otthonunk elfeledett dísztárgyai elevenednek meg – akad közöttük például levélkés, szalvétatartó gyűrű és gyertyatartó.

A kollekció múltidéző használati tárgyakból, az ünnepi asztal kiegészítőiből és olyan további darabokból áll, melyek akár több funkciót is betölthetnek életünkben.

Az alkotó szerint a selymesen aranyló, tökéletlen felületű, robusztus tárgyak otthonunk meghitt hangulatának őrzői, melyek egy lassabb, egyszerűbb élet felé hívogatnak, és melyeket egyszer mint családi örökséget továbbadhatunk unokáinknak.

FOLYTASD EZZEL
Nagyon fiatalon elhunyt a híres divattervező, a Louis Vuitton művészeti igazgatója
Ilyen a luxuskonzol, ha a Gucci tervezi
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom