Close
Ünnepet varázsol a hétköznapokból ez az aranyló kollekció

Ünnepet varázsol a hétköznapokból ez az aranyló kollekció

Reményi Éva ékszerei a békés aranykort csempészik vissza az otthonokba.

Az elmúlt másfél évben mindennél jobban felértékelődött az otthonunkban eltöltött minőségi idő, és nagyon fontossá vált, hogy olyan tárgyakkal vegyük magunkat körbe, amelyek erőt adnak a mindennapokban.

Eva Remenyi első home kollekciójában, a Heritage-ben otthonunk elfeledett dísztárgyai elevenednek meg – akad közöttük például levélkés, szalvétatartó gyűrű és gyertyatartó.

A kollekció múltidéző használati tárgyakból, az ünnepi asztal kiegészítőiből és olyan további darabokból áll, melyek akár több funkciót is betölthetnek életünkben.

Az alkotó szerint a selymesen aranyló, tökéletlen felületű, robusztus tárgyak otthonunk meghitt hangulatának őrzői, melyek egy lassabb, egyszerűbb élet felé hívogatnak, és melyeket egyszer mint családi örökséget továbbadhatunk unokáinknak.

ékszer | gyertyatartó | eva remenyi | levélkés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az új kollekcióval stílusosan ünnepelhetjük a telet

Három magyar tervező, akik miatt színesebb lesz a tél 

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram