Close
Ha mindig is arra vágytál, hogy te rakd össze álmaid karóráját, megtaláltuk az oldalad

Ha mindig is arra vágytál, hogy te rakd össze álmaid karóráját, megtaláltuk az oldalad

Egy teljesen magyar óramárka rukkolt elő a pazar ötlettel, ahol ától zéig te állíthatod össze az órádat, méghozzá abszolút pénztárcabarát áron.

Az Evolvens magyar óramárka története 2011-re nyúlik vissza, amikor egy szimpla ötletből – egy kis szoba egyik sarkában – valóság lett: több évnyi fejlesztés és prototípus elkészítését követően 2016-ban megszületett az első Evolvens óra.

Ezután a folyamatos tanulás és kísérletezés időszaka következett, melynek köszönhetően minden újgenerációs órájuk masszív mérföldkő a fejlődés útján.

Most pedig a csapat egy olyan fejlesztéssel rukkolt elő, ami minden órabarátnak megdobogtatja a szívét: létrehoztak ugyanis egy olyan platformot, ahol teljesen te rakhatod össze álmaid karóráját.

Az elképesztően felhasználóbarát felületen először négy óraméret közül kell kiválasztanod a kedvencedet a 34 mm-estől a 44-ig, majd ezután jön az igazi szerkesztés.

Mindent egyedileg konfigurálhatsz: a főelemet, a koronát, a számlapot, a lünettát, a mutatókat, a szíjat és még a csat színét is.

Az óraszerkesztőben rengeteg verzió közül választhatsz mindegyik kategóriában, és minden választásodat követően a jobb felső sarok mutatja, mennyibe kerül jelen állásában álmaid karórája.

Ezután az órádat egy teljes egészében Budapesten tervezik és építik meg automata szerkezettel, a rengeteg technológiai akadályt pedig már bőven a hátuk mögött tudja a csapat a számtalan megépített prototípus és több száz előzetes terv után.

Úgyhogy szerintünk egészen egyedi és kúl választás az Evolvens óraszerkesztője, amivel olyan karórád lehet (ráadásul nem a milliós árkategóriában, hanem az egy-kétszázezer forintos összeg körül), amilyen nagy valószínűséggel senki másnak nincs a világon.

Itt tudod kipróbálni az óraszerkesztőt, mi egy fél óráig nem tudtuk leszakadni róla, szóval nagyon ajánljuk!

(Fotók és forrás: Evolvens)

karóra | magyar | óra | evolvens

FOLYTASD EZZEL

Kihagyhatatlan ínyencségek – Két premier a Bartók Tavasz bemutatói közül, amin ott kell lenni

Új utak és régi kedvencek – Legendák állnak a Müpa színpadán március 30-án

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram