Close
Ez nem a Legenda vagyok, ez New York városa

Ez nem a Legenda vagyok, ez New York városa

A koronavírus New York városát is térdre kényszerítette, illetve olyan hibernációra, amiben eddig még nem volt része. Tim Sessler kisfilmje megmutatja a kiürült utcákat és az örökké pulzáló város szokatlan arcát. 

A szívünk is belesajdul New York szokatlan látványába. Ez nem egy film, nem bukkan fel Will Smith hűséges német juhászával, és Morgan Freeman sem narrálja majd. Ez a valóság, 2020 áprilisában, a világ egyik legfontosabb fővárosából filmezve.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

empty streets | video | koronavírus | new york | üres város

FOLYTASD EZZEL

Ezt a két koncertet vétek lenne kihagyni az ősszel

Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Rendeld meg a Roadster magazin 13. számát!

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram