Close
Ezentúl maszkot viselnek a budapesti villamosok

Ezentúl maszkot viselnek a budapesti villamosok

Azt nem tudjuk, vajon tesztelik is őket covidra, de a maszk már biztosan megvan.

A BKK ma jelentette be humorosan, hogy

megnevelik a villamosaikat

és felmaszkozzák őket. Egyelőre még csak az egyik Combinóra festették fel a kék orvosi maszkot, ami ugye arra figyelmeztet, hogy a BKK járatain csak maszkban szabad utazni amíg a járványhelyzet tart.

A közlekedési vállalat kiírása szerint még jó pár járműre fel fogják festeni a maszkokat:

„Meg kell egy kicsit nevelnünk még a villamosainkat, mert egyelőre csak az egyik visel maszkot, de hamarosan követi még néhány”

írták ki szombati Facebook-bejegyzésükben. A BKK-nál jelenleg mindenkinek szájmaszkot vagy a száj eltakarására alkalmas sálat vagy kendőt kell viselnie a járatokon, aki nem így tesz, azt leszállíthatják a járműről.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: BKK)

covid-19 | arcmaszk | maszk | bkk | szájmaszk

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom