Close
Ezért a fantasztikus házért már költöznénk is Connecticutba

Ezért a fantasztikus házért már költöznénk is Connecticutba

Nagyon jól áll neki az ősz.

A nagy Harvard Five építészeinek egyike, Eliot Noyes tervezte ezt a gyönyörű villát 1954-ben, és azóta is az építész leszármazottai laknak benne. A házat New Canaan koronaékszerének nevezte a Connecticut Trust, ami csodálatos példája az ötvenes évek építészetének, ezért eredeti dizájnjával együtt védik: ha esetleg tulajdonost cserélne a jövőben a ház, nem változtathatna az épületen. De belül azért történt pár pazar újdonság!

A ház egy csendes erdő ölén fekszik; nyitott udvarán remek ücsörögni jó időben, hidegben pedig a benti, tágas nappali is tökéletes a társas együttlétekhez. A falak kőből és üvegből készültek; a ház egyik szárnyában találhatók a közösségi terek, a másik oldalon pedig a hálók, fürdők.

Ellaknánk itt. Nem is kicsit.

(Fotók: Michael Biondo) 

FOLYTASD EZZEL
Ilyen egy erdőtűz-biztos múzeum, ha Ausztráliában épül fel
Egyedi és jövőbemutató anyagkönyvtár nyílt a Momén
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom