Close
Ezért a fantasztikus házért már költöznénk is Connecticutba

Ezért a fantasztikus házért már költöznénk is Connecticutba

Nagyon jól áll neki az ősz.

A nagy Harvard Five építészeinek egyike, Eliot Noyes tervezte ezt a gyönyörű villát 1954-ben, és azóta is az építész leszármazottai laknak benne. A házat New Canaan koronaékszerének nevezte a Connecticut Trust, ami csodálatos példája az ötvenes évek építészetének, ezért eredeti dizájnjával együtt védik: ha esetleg tulajdonost cserélne a jövőben a ház, nem változtathatna az épületen. De belül azért történt pár pazar újdonság!

A ház egy csendes erdő ölén fekszik; nyitott udvarán remek ücsörögni jó időben, hidegben pedig a benti, tágas nappali is tökéletes a társas együttlétekhez. A falak kőből és üvegből készültek; a ház egyik szárnyában találhatók a közösségi terek, a másik oldalon pedig a hálók, fürdők.

Ellaknánk itt. Nem is kicsit.

(Fotók: Michael Biondo) 

harvard five | építész | villa | luxus | üveg

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram