Close
Ezért a fantasztikus házért már költöznénk is Connecticutba

Ezért a fantasztikus házért már költöznénk is Connecticutba

Nagyon jól áll neki az ősz.

A nagy Harvard Five építészeinek egyike, Eliot Noyes tervezte ezt a gyönyörű villát 1954-ben, és azóta is az építész leszármazottai laknak benne. A házat New Canaan koronaékszerének nevezte a Connecticut Trust, ami csodálatos példája az ötvenes évek építészetének, ezért eredeti dizájnjával együtt védik: ha esetleg tulajdonost cserélne a jövőben a ház, nem változtathatna az épületen. De belül azért történt pár pazar újdonság!

A ház egy csendes erdő ölén fekszik; nyitott udvarán remek ücsörögni jó időben, hidegben pedig a benti, tágas nappali is tökéletes a társas együttlétekhez. A falak kőből és üvegből készültek; a ház egyik szárnyában találhatók a közösségi terek, a másik oldalon pedig a hálók, fürdők.

Ellaknánk itt. Nem is kicsit.

(Fotók: Michael Biondo) 

FOLYTASD EZZEL
Mutasd a maszkod és 300 ezer forintot nyerhetsz!
Jövőre megnyílik az ötcsillagos W Budapest Hotel az egykori balettintézet épületében
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom