Close
Ezért jó, ha van otthon taktikai bakancs!

Ezért jó, ha van otthon taktikai bakancs!

Aki military életmódot él, annak mindenképpen szüksége lesz pár kiegészítőre, többek között taktikai bakancsra is, hiszen ezt bárhol és bármikor be lehet vetni. Manapság nem véletlenül nőtt meg az igény a taktikai ruházatra, kiegészítőkre, hiszen ahogy nő a kereslet, úgy a kínálat is jóval szélesebbé válik. Ezek a darabok nemcsak kényelmesek, hanem praktikusak is. Egy jól megválasztott taktikai bakancsnak számtalan előnye van.

 

Ebben a cikkben erről a típusról írunk részletesebben.

 

Mik azok a taktikai bakancsok?

A Katonadolog Webáruház taktikai bakancsai szinte alapkelléknek számítanak azok számára, akik sok időt töltenek a szabadban, esetleg military életmódot folytatnak. Aki szeretne úgy kinézni, mint egy igazi katona, annak mindenképpen érdemes beszereznie egy ilyen kiegészítőt. A lábbelinek igen sok előnye van, kezdve azzal, hogy nem ázik be, nem fázik benne az ember lába, nem utolsósorban jól tart, hiszen az egész bokát és a talpat megfelelően alátámasztja.

Nagy szerencse, hogy a kereslet növekedését a gyártók is felismerték, így szinte minden nagyobb vállalat elkezdett saját darabokat készíteni. Létezik tehát Magnum taktikai bakancs, katonai bakancs, vadászbakancs, nem utolsósorban ezekhez tartozó kiegészítők egyaránt. Ezek a termékek mindig segítenek a terepi viszonyok között, így kiváló megoldásnak számítanak terepen dolgozók, vadászok, horgászok, katonák, esetleg erdőben kirándulók számára. Nincs olyan terület, ahol ne ez lenne a legjobb megoldás.

A taktikai lábbelik használata

A taktikai bakancsoknak tehát bőven akad előnye. Ezek a típusok igen könnyű súlyúak, nem nehezítik a járást, mi több, jóval egyszerűbbé teszik a mindennapjainkat a terepen. A strapabíró darabok szolgálati, munkavédelmi, de még szabadidős célokra is kiváló megoldást jelentenek.

A cipőnek a feladata, hogy a lábat biztonságban tartsa, miközben komfortos viseletet biztosít. Nem okoz problémát egész nap viselni, estére sem fájdul meg az ember lába. A gyártók nagy része csak vízálló taktikai bakancsokat dob piacra, így a járás nem jelenthet akadályt vizes és sáros terepen sem. Nem probléma többé a zápor, az eső, az erdei környezet, hiszen így biztonságban érezhetjük magunkat.

Milyen taktikai bakancsok léteznek?

Az egyik legkedveltebb modell a Magnum Bondsteel MID bakancs. A tartós lábbeli kapcsán az amerikai gyártó számtalan fejlesztést hajtott végre, hogy tényleg olyan legyen, mint egy álom. A cipő felső része poliuretánból készült, ezáltal jól bírja a csapadékos közeget, a tartós esőt, nedvességet, sokáig olyan marad, amilyennek lennie kell.

Nagy előnye a MESH hálós bélés, aminek köszönhetően a bőr jó légáteresztő, nem fázik és nem is fülled bele az ember lába. Kiváló megoldás univerzális viseletre, hiszen nemcsak terepen, hanem városban is megállja a helyét. Érdemes tehát elgondolkodni egy taktikai bakancs beszerzésén, amit tényleg csak fel kell kapni, hiszen télen, nyáron, esőben és hóban is kiváló választásnak bizonyul.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Ezek a sneakerek már idő előtt sikeresek voltak

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram