Külön-külön, de akár együtt is. Hallgasd meg a Roadster legújabb podcastjét, amelynek vendége Metzger László, a The Botanist és a Hendrick’s márkák ginstruktora!
Egy jó koktél több mint az alapanyagok összessége, és erre a gin-tonik az egyik legtökéletesebb bizonyíték. Gondoljunk bele: két olyan összetevőről van szó, amelyek külön fogyasztva messze nem tartoznak a legnépszerűbb üdítők és szeszek közé, de ha találkoznak, a világ egyik legjobb kevert itala jön létre!
A Roadster munkatársai, Tillinger Zsófi és Izing Róbert egy igazi „ginstructor”, azaz ginszakértő segítségével fejest ugranak a minőségi ginek világába, méghozzá egy koktéltesztelős podcast formájában. Vendégük Metzger László bartender és ginológus, akivel átbeszélik a gin múltját, jelenét és jövőjét, miközben hatalmasat kalandoznak a gin-tonik izgalmas részletekkel teli univerzumában.
A három tesztelt koktél a Hendrick’s csúcsitala, illetve tőlük egy különlegeség, a Midsummer Soltice, az egyik legnépszerűbb gyártó limitált szériás itala, a harmadik főszereplő pedig a The Botanist gin volt, amely huszonkét különböző fűszernövény felhasználásával készül a skót Islay szigetén. Utóbbi a Bruichladdich terméke, és hasonlóan az első kettőhöz, igazi felsőpolcos finomság.
Ha már gin, akkor a podcastban természetesen sok szó esik a tonikokról is, elvégre egy G&T kétharmadát ez a karcos üdítő alkotja. Ha meghallgatnál egy jó hangulatú beszélgetést a világ egyik legnépszerűbb koktéljáról, akkor készíts be magadnak egy finom gin-tonikot, és nyomj rá a lejátszás ikonra!
És ha meg is kóstolnád őket, akkor kattins ide vagy éppen ide!
gin | tillinger zsófi | tonic | hendricks | nagy sztoriRáleltünk Budapest és a BMW legszorosabb párhuzamára
Őszinte, szórakoztató és sorsfordító – Így lett a Körvonal az ország kedvenc játéka

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!