Close
Ezt a dizájnpozitív portugál múzeumot kívülről is sokáig elnézegetnénk

Ezt a dizájnpozitív portugál múzeumot kívülről is sokáig elnézegetnénk

A naplemente elmélyült tanulmányozására is gondoltak a MAAT tervezői, a lisszaboniak pedig élnek is a lehetőséggel.

Lisszabon Belém városrészében, a Tajo-folyó partján áll a MAAT. A 2016 októberében átadott múzeumot a művészetek mellett az építészetnek és a technológiának szentelték. A sima, csillogó kerámiaburkolata minden napszakban más és más arcát mutatja, naplementekor pedig különösen hangulatos, így gyorsan kedvelt közösségi térré vált.

Alejandro Villanueva time-lapse videója sokat átad ebből az érzésből, és bár a helyszíni jelenlétet nem pótolja, a jól eltalált zenével együtt a lehető legtöbbet hozza ki a MAAT bemutatásából.

FOLYTASD EZZEL
És azt tudtad, hogy Budapesttől egy órára van egy közvetlen vízparti luxusvilla?
Kopár, kietlen és mégis azonnal megnéznéd – Ilyen félelmetesen szép Kamcsatka
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom