Close
Ezt a dizájnpozitív portugál múzeumot kívülről is sokáig elnézegetnénk

Ezt a dizájnpozitív portugál múzeumot kívülről is sokáig elnézegetnénk

A naplemente elmélyült tanulmányozására is gondoltak a MAAT tervezői, a lisszaboniak pedig élnek is a lehetőséggel.

Lisszabon Belém városrészében, a Tajo-folyó partján áll a MAAT. A 2016 októberében átadott múzeumot a művészetek mellett az építészetnek és a technológiának szentelték. A sima, csillogó kerámiaburkolata minden napszakban más és más arcát mutatja, naplementekor pedig különösen hangulatos, így gyorsan kedvelt közösségi térré vált.

Alejandro Villanueva time-lapse videója sokat átad ebből az érzésből, és bár a helyszíni jelenlétet nem pótolja, a jól eltalált zenével együtt a lehető legtöbbet hozza ki a MAAT bemutatásából.

maat | múzeum | video | portugália | lisszabon

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom