Close
Ezt veszítjük mi az ukrajnai háborúval

Ezt veszítjük mi az ukrajnai háborúval

Reméljük, hogy minél gyorsabban rendeződik ez a konfliktus…

Narancsos forradalom, korrupció, Krím, és most háború Oroszországgal. Ezek a címszavak és események uralták és uralják az Ukrajnával kapcsolatos híreket az elmúlt években és sajnos jelenleg is. Természetesen tudjuk, hogy az ország eddig is komoly problémákkal küszködött, most pedig az orosz hadsereg inváziójával szembesül, ebben a videóban viszont ennek nyomát sem látjuk.

ВИСОТА from Vlad Vasylkevych on Vimeo.

A drónfelvétel a La Boussole utazási magazin 11. kiadása kapcsán készült, amelynek témája Ukrajna csodaszép látnivalói. Egy darabig sajnos nem fogjuk látni őket, de reméljük, hogy minél gyorsabban és minél kevesebb áldozat nélkül rendeződik ez a helyzet…

látnivaló | háború | ukrajna | oroszország | katonai hadművelet

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram