Close
Ezt veszítjük mi az ukrajnai háborúval

Ezt veszítjük mi az ukrajnai háborúval

Reméljük, hogy minél gyorsabban rendeződik ez a konfliktus…

Narancsos forradalom, korrupció, Krím, és most háború Oroszországgal. Ezek a címszavak és események uralták és uralják az Ukrajnával kapcsolatos híreket az elmúlt években és sajnos jelenleg is. Természetesen tudjuk, hogy az ország eddig is komoly problémákkal küszködött, most pedig az orosz hadsereg inváziójával szembesül, ebben a videóban viszont ennek nyomát sem látjuk.

ВИСОТА from Vlad Vasylkevych on Vimeo.

A drónfelvétel a La Boussole utazási magazin 11. kiadása kapcsán készült, amelynek témája Ukrajna csodaszép látnivalói. Egy darabig sajnos nem fogjuk látni őket, de reméljük, hogy minél gyorsabban és minél kevesebb áldozat nélkül rendeződik ez a helyzet…

video | ukrajna | látnivaló | katonai megszállás | katonai hadművelet

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom