Ennél egyszerűbb koktélreceptet nem találsz, hiszen csupán ugyanannyi gint, Camparit és édes vermutot kell összekeverned.
Ha már a belváros legjobb bárjait a konyhapultra kell még mindig cserélnünk, érdemes kísérleteznünk a klasszikus koktélreceptekkel. A rubinvörös Negroni a maga egyszerűségével garantáltan mindenkit levesz a lábáról.
Hozzávalók:
- 25 ml száraz gin
- 25 ml Campari
- 25 ml vermut
- egy szelet narancs a tálaláshoz
Elkészítése:
Egy jéggel töltött old fashioned pohárba töltjük a hozzávalókat, megkeverjük, és egy szelet naranccsal díszítve kínáljuk.
Itt megmutatjuk, melyek azok a koktélok, amelyekkel érdemes kiülni a teraszra vagy az erkélyre tavasszal, itt pedig elmeséljük, melyik az a koktél, amely túlélte a Titanicot, hogy legendává váljon.
(Fotók: Getty Images)
negroni | alkohol | koktél | recept
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!