Close
Portugál zenével édesíti meg a fővárosi estéket egy pesti étterem

Portugál zenével édesíti meg a fővárosi estéket egy pesti étterem

Budapesten ad koncertet Luís Guimaraes, portugál énekes. Évfordulóval, nyári örömfőzésekkel és megújult tervekkel készül az Essência Restaurant – Tiago & Éva.

A budapesti Essência Restaurant – Tiago & Éva július 7-én ünnepelte fennállásának első évfordulóját. Az elmúlt évben az étterem letette névjegyét a budapesti és nemzetközi vendéglátás asztalára. Sabarigo-Jenei Éva, tulajdonos és férje, Tiago Sabarigo, chef és tulajdonos a kezdetek óta azon dolgozik, hogy a portugál-magyar konyha különleges kapcsolatát és modern ízeit mutassa meg a nagyközönségnek, ahol a fogásokat saját gyerekkori emlékeik ihlették és ahol mindenki otthon érezheti magát. A Születésnapi Héten a vendégek kedvenc fogásaival várták a vendégeket.

A tulajdonos házaspár magánéletük történeteit és kedves családi emlékeit sosem titkolták, sőt szívesen megmutatják ezt másoknak is, hiszik, hogy az élet szép és minden pillanatát élvezni kell!

2021. július 16-án és 17-én Essência Fado Estekkel készülnek. Azt ígérik ezen a két egyedülálló estén elhozzák Portugália lelkét. „Sosem felejtem el az első Lisszabonban töltött estét. Róttuk a macskaköves utcákat, a bárok megteltek élettel, ahonnan melankolikus fado-dallamok szűrődtek ki. Gyertyák pislogtak, a hold világított, az emberek pedig barátaikkal finom falatok és italok társaságában élvezték az életet!” – meséli Éva.

Fontos számukra, hogy ne csak a finom ízeknek adjanak otthont, hanem az értékteremtő kultúrának is. Ezt az érzést szeretnék az étterem falai közé varázsolni az Essênciába ezeken az estéken, egy kifejezetten erre az alaklomra megálmodott 4 fogásos vacsorával egybekötve.Sangriával és portugál borokkal kísérve, ahogy azt egy autentikus portugál estéhez dukál.

„A Fado egy bensőséges párbeszéd a művész és közönsége között.
Lehet nosztalgikus, vicces, boldog vagy tragikus – akárcsak az élet!”

Bővebb részletek és asztalfoglalás itt.

FOLYTASD EZZEL
Így készül a klasszikus gyümölcstorta négy lépésben
Ha ezt a koktélt iszod, úgy érezheted, a Szex és New Yorkból léptél ki
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom